Tıp fakültesi için iPad önerisi

utkukskn00

Megapat
Merhabalar,

Tıp fakültesi 1.sınıfa başlıyorum. Tıpta çok fazla ders notu olması ve kağıtların belli bir zamandan sonra masraf + yer kaplamasından ve aradığımı hemen bulamama gibi nedenlerden dolayı ve konfordan dolayı iPad almayı planlıyorum fakat mâlum kurun artmasıyla fiyatlar artıyor. iPad Pro düşünüyordum fakat çok uçuk bir fiyatı var, onun dışında sizce iPad alınır mı? Almalıysam iPad Pro dışındaki modeller beni tatmin eder mi? iPad Pro için biraz birikim yapıp -en azından hemen alamayacağım için- 2.dönem veya 2.sınıfa geçtiğimde alabilirim belki...Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Esenlikler,

Merhabalar,

Tıp fakültesi 1.sınıfa başlıyorum. Tıpta çok fazla ders notu olması ve kağıtların belli bir zamandan sonra masraf + yer kaplamasından ve aradığımı hemen bulamama gibi nedenlerden dolayı ve konfordan dolayı iPad almayı planlıyorum fakat mâlum kurun artmasıyla fiyatlar artıyor. iPad Pro düşünüyordum fakat çok uçuk bir fiyatı var, onun dışında sizce iPad alınır mı? Almalıysam iPad Pro dışındaki modeller beni tatmin eder mi? iPad Pro için biraz birikim yapıp -en azından hemen alamayacağım için- 2.dönem veya 2.sınıfa geçtiğimde alabilirim belki...Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Esenlikler,
Alınır. Bende var çok kullanışlı bir cihaz. Ben 3D çizim için aldım kalemi de bayağı kullanışlı

Kesinlikle alınır. Bence işinizi en iyi görecek cihazlardan biri. Biraz masraflı olacak ama bir de kalem alırsanız iş görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı