Tıp fakültesi için kalemli tablet önerisi

@Davut T hiç üzülme erciyes hatırladıgım kadarıyla en çok akademik araştırmanın yapıldıgı üniversitelerden biri tıp alanında, aşılar falan oradan çıkıyor hep. Hem şehir dışı okumak kolay değil dediğin gibi.

Oyun performansında da aynı şeyler geçerli mi?

Snap Dragon 865 var, diğerlerini yer bitirir o işlemci.

Tabii ki, kullanım açısından daha iyi olur. Tablet ile tez yazması gerektiğinde tez yazamaz (çok zor olur)
Tez yazılmayacağı için bu konuda ihtiyaç olmuyor aslında.
Oyun performansında da aynı şeyler geçerli mi?
Google servisleri olmadığından tüm oyunlar çalışmıyor ama 865 var, yıllarca problem yaşatmaz.

Ben tıpta okuyorum ve tablet kullanıyorum. Tablet kullanan arkadaşlarım da var. Kullanmayanlar da. Kullanmayanlar çıktı alıyor yani şart falan değil. Ama kullanmak kolay oluyor.
Tablet olarak Ben android istediğim için Matepad11 aldım(5bin küsür TL'ye). Kılıfı ve kalemi ile beraber geldi. Google uygulamaları yok ama bir şekilde hallediliyor. Güzel bir program da var Jnotes adında(1-2 ufak sorunu var sadece. Onun dışında gayet güzel)
Matepad 11 alabilirsin ama Google işleriyle uğraşmak istemem diyorsan Android olacaksa Samsung ya da Xiaomi'ye yönelebilirsin.

Ben sevmiyorum ama tanıdığım herkes Ipad kullanıyor.

Ben tıpta okuyorum ve tablet kullanıyorum. Tablet kullanan arkadaşlarım da var. Kullanmayanlar da. Kullanmayanlar çıktı alıyor yani şart falan değil. Ama kullanmak kolay oluyor.
Tablet olarak Ben android istediğim için Matepad11 aldım(5bin küsür TL'ye). Kılıfı ve kalemi ile beraber geldi. Google uygulamaları yok ama bir şekilde hallediliyor. Güzel bir program da var Jnotes adında(1-2 ufak sorunu var sadece. Onun dışında gayet güzel)
Matepad 11 alabilirsin ama Google işleriyle uğraşmak istemem diyorsan Android olacaksa Samsung ya da Xiaomi'ye yönelebilirsin.

Ben sevmiyorum ama tanıdığım herkes Ipad kullanıyor.
Eğer sorun olursa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı