Tıp fakültesi için tablet tavsiyesi

Arkadaşlar bu kalem 5 Dk'da şarj olup 6-8 saat gitmiyor mu? AirPods'larım bile 5-6 dakikalık şarj sürelerinde çok uzun gidiyor.

Slayt gezmek için ha taban modeli almışım ha bir üstünü ne değişir ki?

Kaç dakikada şarj olduğu umurumda değil, zaten yeterince cihaz şarj etmekten bıkmışken kalemi de ben şarj etmek istemiyorum açıkçası. Kolayı varken neden uğraşayım.

Hocam Air 6 öneririm bir tık pahalı ama sizi çok uzun yıllar götürür ek olarak pencil Pro kablosuz şarj desteği olduğu için şarj soketine tak çıkar falan uğraşmıyorsunuz kalemi yerine koyduğunuzda otomatik şarj oluyor zaten ve not tutmak için tablet hem daha ekonomik hem de daha rahat oluyor.

Kaç dakikada şarj olduğu umurumda değil, zaten yeterince cihaz şarj etmekten bıkmışken kalemi de ben şarj etmek istemiyorum açıkçası. Kolayı varken neden uğraşayım.
Hocam kolay şarj etmenin bir tableti almak için kriterim olması durumunda değilim.

Hocam Air 6 öneririm bir tık pahalı ama sizi çok uzun yıllar götürür ek olarak pencil Pro kablosuz şarj desteği olduğu için şarj soketine tak çıkar falan uğraşmıyorsunuz kalemi yerine koyduğunuzda otomatik şarj oluyor zaten ve not tutmak için tablet hem daha ekonomik hem de daha rahat oluyor.
Biraz da pencil pro ilgimi çekiyor gündelik hayatta da çizim yapan biriyim yüksek bir ihtimal de Air alacağım teşekkürler.

Hocam kolay şarj etmenin bir tableti almak için kriterim olması durumunda değilim.

Biraz da pencil Pro ilgimi çekiyor gündelik hayatta da çizim yapan biriyim yüksek bir ihtimal de Air alacağım teşekkürler.

Çizim yapıyorsanız pencil Pro sizin için çok avantajlı olacaktır şarj etmesi vs de gerçekten çok pratik kullanım ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı