Tıp fakültesi nasıldır?

TAYGRxd

Centipat
Daha fazla  
Şu an tıp 1.sınıf öğrencisiyim. Gelecek sene geçiş yapmak istiyorum ve müfredat uyumu için birçok yeri araştırdım aydın'a geçiş düşünüyorum. Tıpta tüm dersler ortak tek ders değerlendirildiği için alttan alma imkanı da yok. Aydın'ın müfredatına bakınca da histoloji dersinde doku biyolojisi konusunu görmüşler ancak ben o dersi görmedim burada 2.sınıfta veriliyor. Bu sıkıntı yaratır mı, sınıf tekrarı isterler mi? Daha önce geçiş yapmış veya bu konu hakkında bilgisi olan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Konudan bağımsız olacak tıptan memnun musunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak menmnunum. Unutmaman gereken tek önemli bir şey var ilk 3 sene hayal edilenden daha kötü diyebilirim. Çünkü sadece teorik bilgi basıp geçiyorlar,birçok anlamadığın terimle dolu başta onun için zorluyor devamında alışıyorsun. Kalan 3 sene hastane olduğundan ve işin artık içinde olduğundan daha keyifli olur. Kan aldırdıkları zaman bile bayağı keyifli olmuştu.

Genel olarak menmnunum. Unutmaman gereken tek önemli bir şey var ilk 3 sene hayal edilenden daha kötü diyebilirim. Çünkü sadece teorik bilgi basıp geçiyorlar,birçok anlamadığın terimle dolu başta onun için zorluyor devamında alışıyorsun. Kalan 3 sene hastane olduğundan ve işin artık içinde olduğundan daha keyifli olur. Kan aldırdıkları zaman bile bayağı keyifli olmuştu.
2.Sınıf olduğum için ilk 3 senenin gerçekten kötü olduğunu söyleyebilirim ama şuanlık geri kalan hakkında yorum yapamam. :D Tek diyebileceğim bazen içimdeki mühendise keşke ihanet etmeseydim diyorum.

2.Sınıf olduğum için ilk 3 senenin gerçekten kötü olduğunu söyleyebilirim ama şuanlık geri kalan hakkında yorum yapamam. :D Tek diyebileceğim bazen içimdeki mühendise keşke ihanet etmeseydim diyorum.
Ben de keşke mühendislik yerine tıp yazsaydım diyorum :D boşver mühendisliği tıp iyidir.

Öğrencilerin şöyle bir içeriği vardı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı