Tıp fakültesi okumak

Tıp çok zor ama biyolojiyi çok seviyorum.
Okuldaki biyolojiyle en ufak alakası yok. Bende biyolojiyi çok seviyorum ama lise biyolojisi ile karşılaştırma.

Biz ilk dönem 1 ayda 11 ve 12 insan biyolojisi ve kimyayı tekrar etmiştik. 2 sene 1 ayda işlendi ve bitti.

En iyisi meslekleri araştırmak ben araştırmaya başlayacağım.

Teşekkür ederim.

En iyisi meslekleri araştırmak ben araştırmaya başlayacağım.

Evet geleceğinde 30 yıl yapacağım iş ne olmalı neden zevk alırım diye dusun. Her şeyin kötü yanlarını da düşün.

Ama bunu YKS bittikten sonra kapsamlı olarak yapsan daha iyi. Şimdi gereksiz stres olma. Önceliğin YKS.

Hocam maaşın yüksek olması için kaç lazım bence fazla demiyorum ama yurt dışında maaşlar güzel.

Tıp okumak isteyen birine polislik tavsiye etmenin mantıklı bir açıklaması var mı
Yalnız TIP, Polislikten daha zor. Polislik TIP'a kıyasla daha rahat bir meslek ve benim çocukluk hayalimdi. Sağlıktan dolayı girememiştim.

Nerede okuduğumun, ders gördüğümün bir önemi yok. Söylediklerim genel olarak var olan bir şey zaten. Ha, tavsiye istiyorsanız yine veririm orası ayrı.

İlla tavsiye istiyorsanız polislik olabilir.

Yav hocam Hakkari'de okumak var İzmir'de merkezinde egede düzgün hocalar ile ders yapmak var benim duyduğum derler sıkı olabiliyor ama 2 hafta çalışmayıp 2 hafta çalışarak geçilebiliyor bizim okuldan çok mezun var. Siz tabii okumaya istekli değilseniz ve kötü bir okulda okuyorsanız tabii size zor gelecektir sınav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…