Tip mi önemli öz güven mi?

Ali imran00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir kız var ilk adımı atmak istiyorum. Fakat aklıma takıldı sizce dış görünüş mü daha önemli yoksa öz güven mı?

Kızlar cevaplarsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk adım atmak veya açılmak diye bir şey yoktur minik dostum. Normal şekilde muhabbeti ilerlet zaten yaşın da küçük. Çok fazla anlam yükleme bu yaşlardaki arkadaşlık ilişkilerine.

İlk adım atmak veya açılmak diye bir şey yoktur minik dostum. Normal şekilde muhabbeti ilerlet zaten yaşın da küçük. Çok fazla anlam yükleme bu yaşlardaki arkadaşlık ilişkilerine.
Hocam ben de farkındayım bu yaşta anlam yüklenmiyeceğine. Bu yaşta ki ilişki de ilişki. Sadece merak ettim soru sordum

Tip daha önemli, kim ne derse desin öyle. Maalesef günümüzde özgüvene bakan bir kız olacağını sanmıyorum.

Tip daha önemli, kim ne derse desin öyle. Maalesef günümüzde özgüvene bakan bir kız olacağını sanmıyorum.

Tam tersi dışarıda güzel kızların yanında neden kekolar var diyoruz asıl nedeni o çocukların utanma arlanma duygusu olmaması yani her ortamda her şeyi yapabilirler bazılarını bu olay çok mest ediyor tipte önemli ama öz güven daha ön planda sen asosyal olduktan sonra dünyanın en yakışıklısı ol yine kızlar dönüp bakmaz baksa bile ayrıldıktan sonra dillerine düşersin çocuk asosyal eziğin tekiydi diye her şeyden önce öz güven geliyor.

Hocam ben de farkındayım bu yaşta anlam yüklenmiyeceğine. Bu yaşta ki ilişki de ilişki. Sadece merak ettim soru sordum
Tip, para, game kısa süreli ilişkiler için önemlidir. Fakat tip diyince de anadan doğma chad olacaksın diye bir şey yok. Giyim kuşam ve kişisel bakımın yerinde olsun yine iş yapar.

Ben yaşlıyım. Dalga geçmek için öyle demedim.

Üniversitede 170 50-60 kilo tipi de olmayan arkadaşın yanında kız eksilmiyordu.

Belkide size göre tipi yoktur.

Merhaba bir kız var ilk adımı atmak istiyorum. Fakat aklıma takıldı sizce dış görünüş mü daha önemli yoksa öz güven mı?

Kızlar cevaplarsa sevinirim

Bana göre tip. Çünkü dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin.

Tip sadece ilk karşılaşmada etkili. Gerisi sosyal becerilerinize bağlı ki bende pek yok doğrusu.

Dışı güzel ama konuşamayan biri ile olmaz istemezsiniz herhalde. Ayrıca üstteki arkadaşın keko örneğindeki gibi keko dediğiniz kişiler kendini tehlikeli özgüvenli olarak tanıttığı için kızları çekiyorlar. (Çoğu en ufak kavgada bıçak çekecek, en az 5 kişi ile gezecek, tek kalınca kaçacak kadar korkaklar.) E konuşma becerisi olmayan biri arkadaş edinemeyeceği gibi sevgili de edinemez ki bende de yok bu konuşma becerileri.

Üniversitede 170 50-60 kilo tipi de olmayan arkadaşın yanında kız eksilmiyordu.
Siz de 190 falansınız galiba. Ortalama erkek boyu 170-75 arası bu ülkede. Kız boyu ise 160. Ortalama bir erkek ortalama bir kızdan 10-15cm uzun oluyor. Yeterli. 50-60 kilo demişsiniz ama giyimi de iyiyse gayet iyi görünebilir vücudu. Kemikleri sayılmıyorsa tabii. Bir tık kıskançlık sezdim sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…