Tıp okumak için Adıyaman mı Şanlıurfa mı?

Metehan Primus

Zeptopat
Daha fazla  
İki şehir arasında kaldım. Zaten doğuda yaşadığım için gittiğüm yere hızla adapte olacağımı düşünüyorum fakat Adıyaman ve Şanlıurfa'dan hangisini önce yazsam kararsızım. Sürekli tercih sırasını değiştirip durmaktan kafayı sıyıracağım. Yorumlarınızı bekliyorum.

İki şehir arasında kaldım. Zaten doğuda yaşadığım için gittiğüm yere hızla adapte olacağımı düşünüyorum fakat Adıyaman ve Şanlıurfa'dan hangisini önce yazsam kararsızım. Sürekli tercih sırasını değiştirip durmaktan kafayı sıyıracağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Urfa iyidir.

Benim tercihim Adıyaman'dan olurdu.

Urfanın sıralaması bir tık daha iyi ve şehir olarak urfa güzel.

Allah aşkına Urfa yazma, başka nereyi yazıyorsan yaz. 10 urfaya taşınan veya orada okuyan veya orada çalışan tanıyorsam 10 u da urfadan şikayetçi
Üniversitede millet ben urfalıyım demiyor, Siverek liyim diyor (Siverek urfanın bir ilçesi, şehirden uzak)
Yani ben adıyaman yazardım. Tabi işin içine büuükşehir gibi etmenler giriyor ama hinede adıyaman yazardım

Eğitimin daha köklü olmasından dolayı urfa ilgimi çekiyor ama hem ablamın Adıyaman'da diş okuyor olması hem de Urfa'daki yurtları sıkıntılı bulmam gözümün Adıyaman'a kaymasına sebep oluyor :(

Adıyaman'ı tercih etmemeniz için herhangi bir sorun kalmamış ki zaten Urfa'da yurtta kalınmaz bir süre sonra hayattan bezeceksin tavsiye etmiyorum.

Allah aşkına Urfa yazma, başka nereyi yazıyorsan yaz. 10 urfaya taşınan veya orada okuyan veya orada çalışan tanıyorsam 10 u da urfadan şikayetçi
Üniversitede millet ben urfalıyım demiyor, Siverek liyim diyor (Siverek urfanın bir ilçesi, şehirden uzak)
Yani ben adıyaman yazardım. Tabi işin içine büuükşehir gibi etmenler giriyor ama hinede adıyaman yazardım
Urfa ne yapmış size? Adıyamanı urfadan üstün kılan nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı