Tip saha kabinlerden FTTH verilebilir mi?

Santral hakkında nasıl bir bilgi gerekli hocam? Santralimiz köy santrali ve genelde de kapısı kapalı oluyor. Yani görebilirsem en fazla dıştan görebilirim. 1750 metre ötemde bölgemizin santrali.

Santral hakkında nasıl bir bilgi gerekli hocam? Santralimiz köy santrali ve genelde de kapısı kapalı oluyor. Yani görebilirsem en fazla dıştan görebilirim. 1750 metre ötemde bölgemizin santrali.
OLT marka model, OLT port üzerinde yapılan çoklamalar, SSR/SSG (Smart Servis Router) SR (Servis Router) Ring hatları, OLT kartlara yapılan teçhiz (GPON/XGS PON Combo veya GPON,XGS PON/25G PON teçhiz edilip edilmediği) Accses switch üzerindeki cihazların yoğunluğunu gibi durumlar ana santral üzerindeki bütün bilgiler lazım Ben orduda olsaydım, yardım edebilirdim sana. Santralden bilgi almak zordur.

Zaten dediğim gibi santral kapısı kapalı ve içeriyi ancak belli olabilirse camdan fotoğraflayabilirim. O da ne kadar görünebilecekse artık. Yolum illa ki düşer bunları fotoğraflayıp size atmaya çalışırım. Ama sırf cam dışından onca bilgiye ulaşabilmesi imkansıza yakın.

Ne fotoğrafı istiyosunuz hemen atayım, veri merkezinde çalışıyorum.

Odf, dwdm, router ne isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:

Olmadı hocam atışırız biz. İşin latifesi tabii Ben TT santralde çalışıyordum, Vodafone'u hep merak etmişimdir. Kullandıkları olt marka model, acsses switchlerde hangi cihazlar var? Meslektaşız bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben şu an işteyim freeze var diye PC de takılıyorum, müşteriler kafasına göre her markayı kullanıyor ama vf switchleri Cisco ve Huawei, routerlar sabit Cisco.

Ben şu an işteyim freeze var diye PC de takılıyorum, müşteriler kafasına göre her markayı kullanıyor ama vf switchleri Cisco ve Huawei, routerlar sabit Cisco.
Nokia olmaması şaşırttı. Vodafone topolojisi ile t.t topolojisi farklı. T.t tarafında switchler nokia T.T'de bir ara Cisco kullanıyordu. Bu arada takibe aldım sizi.

Nokai cihaz sadece 3 tane var onlar da dwdm, geri kalan her şey huawei ve cisco

Ek: Şimdi hatırladım 1 tane nokia router kurmuştuk geçen test için mi ne demişlerdi hatta, sadece enerji verdik nokia 7750sr
Discord kullanıyorsanız ekleyin isterseniz .zzyzx.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…