- Katılım
- 26 Nisan 2020
- Mesajlar
- 9.505
- Makaleler
- 49
- Çözümler
- 12
Mesela Cerrahpaşa Tıp diyelim. Burada, özellikle, profesör olmak ne kadar zor? Bir de ne istiyorlar hoca olmak için?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi alanında Master yaptı derken hocam? Tıpta master var mı? Benim bildiğim direk Uzmanlık sınavına girip uzmanlık eğitimini alıyorsunuz.Yakın tanıdığım bidi şu an profesör oldu. Geçiş kısımları ise stj. Doktor olarak başlayıp, kendi alanında Master yaptıktan sonra doktor ve sonrasında uzman doktor oldu. Akabinde yine eğitimlere girip devam ettikten sonda doçent oldu. E tabii anlattığına göre yine kendi bölümünde (fizik tedavi) eğitim gördükten sonra profesörlük sınavlarına girip kazandı. Şimdi şu an yaşı geldi ve görevine profesör oldu.
Kendi anlattıklarını yazdım sadece.
Master dediği kendi bölümü üzerine yurtdışı eğitimleri almış ve ders görmüş. Her sene farklı ülkelere gidip alanını genişletmiş. Master demek istediği o.Kendi alanında Master yaptı derken hocam? Tıpta master var mı? Benim bildiğim direk Uzmanlık sınavına girip uzmanlık eğitimini alıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.