Tırcı olunur mu?

CHRİSTİSKİNG

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazen kafayı kırıyorum. Tırcı olmak vs. aklıma geliyor. Ehliyeti C'ye çıkarıp turluyasım geliyor. Birkaç tane tanıdığım deli gibi iş teklifi alıyor. Parayı bildiğiniz dalgasına kullanıyorlar o derece. Sizce nasıldır? Ben ileride ehliyeti C'ye çıkarmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bazen kafayı kırıyorum. Tırcı olmak vs. aklıma geliyor. Ehliyeti C'ye çıkarıp turluyasım geliyor. Birkaç tane tanıdığım deli gibi iş teklifi alıyor. Parayı bildiğiniz dalgasına kullanıyorlar o derece. Sizce nasıldır? Ben ileride ehliyeti C'ye çıkarmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.

İşler hep değişiyor bazen çok iş oluyor bazen az benim babamda dedemde 3 amcamda tırcılar ama kazandığın paranın hepsi cebine kalmıyor maalesef.

Yurt dışında para var ya bu işlerde. O yüzden demiştim aslında.

Evet bende zaten kendilerinin gümrük işleriyle uğraşıyorum örnek vereyim Almanya'ya gitsin kapıda sırasıydı yüklemesiydi boşaltmasıydı gümrüğüydü vs 1 ayda 1 sefer atıyorlar.

Tırcı olursan hayatın direksiyon başında geçer İstanbul içi yaparsan trafikten kafayı yersin bir de hangi virajda ölüceğin belli değil Allah korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı