Polis olunur mu?

Her birim için öyle değil midir hocam.

Birimler içinde en çok illet ettiren trafiktir hocam her türlü işe çağırılma durumunuz var kaza olur hop sen gidiyorsun kontrol olur hop sen gidiyorsun yılbaşı gibi olaylarda dikkat edin hocam her yerde trafik polisleri bekler o soğukta o karda kıyamette saatlerce durur bekler olduğu yerde.

Bunlar binlerce örnekten sadece birkaçı. Trafik polisi yaparlar torpilliler ile uğraşırsın, sokaklarda asayişi sağlarsın teşkilatçılar ile uğraşırsın, masabaşı polisi olursun vekilin veya x başkanın oğlu gelir seni ip gibi sıraya dizer. Veya terörist yakalamak için özel hareket yerine sıradan memur olarak seni gönderirler ve teröristler tarafından delik deşik edilirsin.

Tekrar söylüyorum bu ülkede polis olunmaz.

Screenshot_998.png

Screenshot_997.png

Screenshot_996.png

Karda kışta soğukta afedersiniz ama totonuz donar en illet ettiren birim trafiktir hocam.
bende kaatılıyorum hocam mevsimsel şartlar baya zorlar

Bunlar binlerce örnekten sadece birkaçı. Trafik polisi yaparlar torpilliler ile uğraşırsın, sokaklarda asayişi sağlarsın teşkilatçılar ile uğraşırsın, masabaşı polisi olursun vekilin veya x başkanın oğlu gelir seni ip gibi sıraya dizer. Veya terörist yakalamak için özel hareket yerine sıradan memur olarak seni gönderirler ve teröristler tarafından delik deşik edilirsin.

Eki Görüntüle 2634996
Eki Görüntüle 2634997
Eki Görüntüle 2634998
hocam açıkça bakıldığı zaman bu ülküde hiçbirşey olunmaz açıkcası kendimide pek umursadığım yok bir yapmak isteğim şeyler var onlar olduklar sonra ışıkları kapatmak tercih oluyor

Bunlar binlerce örnekten sadece birkaçı. Trafik polisi yaparlar torpilliler ile uğraşırsın, sokaklarda asayişi sağlarsın teşkilatçılar ile uğraşırsın, masabaşı polisi olursun vekilin veya X başkanın oğlu gelir seni IP gibi sıraya dizer. Veya terörist yakalamak için özel hareket yerine sıradan memur olarak seni gönderirler ve teröristler tarafından delik deşik edilirsin.

Eki Görüntüle 2634996
Eki Görüntüle 2634997
Eki Görüntüle 2634998

Arkadaşın dediğine sonuna kadar katılıyorum teyzem ve eniştem Yalova emniyetinde çalışıyorlar yapılmaması verilmemesi gereken bir karardan dolayı dostlarından bazıları günü hastanede bazıları toprağın altında geçiriyor zorlu bir görev kutsal bir görev bence fakat hakkını aldığın bir meslek hiç mi hiç değil.

bende kaatılıyorum hocam mevsimsel şartlar baya zorlar

hocam açıkça bakıldığı zaman bu ülküde hiçbirşey olunmaz açıkcası kendimide pek umursadığım yok bir yapmak isteğim şeyler var onlar olduklar sonra ışıkları kapatmak tercih oluyor
Sen bilirsin, hakkında hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı