Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Tırnaklarımı yiyen birisiyim maalesef. Geçenlerde tırnağımın yan tarafı acımaya başladı. Ben de geçer diye aldırış etmedim ama birkaç gün sonra elim şişti ve fotoğraftaki hali aldı. Neler iyi gelebilir? Dokunduğunda bile acıyor.
Hocam fotoğrafta belli olmamış ama yeşillikler daha fazla ve şişik. Ailem sıkma daha kötü olur dediği için sıkmıyorum.Bende tırnaklarımı kopartıyorum bir ara bende de olmuştu ama öyle böyle değil sizinki hiçbir şey di benim bütün parmağım mor yeşil karışımı bir şey olmuştu bütün parmağım şişmişti canım acıya acıya sıktım sonra geçti.
Hocam fotoğrafta belli olmamış ama yeşillikler daha fazla ve şişik. Ailem sıkma daha kötü olur dediği için sıkmıyorum.
Hocam kıyamıyorum nedense kendime. Dokununca acıyan şeyi sıktırmak pek mantıklı gelmiyor.Hocam aileniz doktor mu? Boş boş bilmeden konuşmasınlar bence sıkın ben sıktım gitti o yüzden diyorum ben de doktor değilim yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.