Titan X ile Workstation Sistem Önerisi

mck

Hectopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Oyun için değil araştırma için Nvidia Tesla K serisi yerine muadili Titan X kullanacağımız bir platform arıyorum. Tesla K serisi çok pahalı, üstelik Titan X'tekinden bir önceki nesil mimariye sahip olduğu için böyle bir tercihte bulunuyoruz.

Eskiden çok sistem topladım fakat bu işin riski çok fazla, satıcıya ekran kartımı götürüp inceleme sonucu "chip patlak" yazıldığını bile hatırlıyorum. Malesef hazır sistemler en fazla GTX 980 ama benim ihtiyacımı karşılamıyor (çünkü düşük RAM vb).

Merak edenler olabilir, http://www.gdep.jp/seminar/20150414/20150414nvidia.pdf buradaki işlere benzer işler için gerekli. Birden fazla Titan X'in aynı anakartta çalışabilmesi gerekli. Param olsa Tesla K80 alırdım ama o kadar bütçemiz yok malesef.

Biraz araştırınca Asus anakart ve Asus Titan X aynı üretici gibi ama sene 2005-2006 döneminde Asus benim başımı çok çok fena ağrıttığı için artık bilmiyorum.

Özetle, garanti süresi boyunca birbiriyle uyumlu olacak ve test edilmiş yani denenmiş ve kurguladığı sistemin arkasında durabilecek bir satıcı/entegratör ile tanışmak ve çalışmak isterim. En azından buradan bir öneride bulunabilirse ve fiyatlandırabilirse çok makbule geçer.

Herkese hayırlı günler ve işlerinde kolaylıklar dilerim. Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı