Titan X Sistem Toplama

Şöyle yapacağım, tüm kış normal kullanacağım yaz'ın Amerika'ya gidince oradan 2. kart ile Custom Sıvı soğutma alacağım.

Bu arada 1 Ocak'da konu kitlenmemiş olursa buradan paylaşacağım sistem resimlerini.

O halde: (Bana inandırıcı gelmeye başladınız. Hele bi yamuğunuz olsun...:D)
  1. Windows Key'i (Anahtarı) Laptop ile birlikte (Gömülü) geldi ise taşıyamazsınız. Ancak OEM aldı iseniz yeni bir donanımda etkinleştirebilirsiniz. (Tabi Microsoft'u telefonla arayarak)
  2. Denildiği gibi, Technopat Sistem toplama videolarında Fazlasıyla yararlanabilirsiniz. Olmadı kafanıza takılan noktalarda burada farklı bir konu açarak sorabilir bu bağlamda detaylı bilgi, yardım alabilirsiniz.
  3. Yine denildiği gibi, Klonlama programları vasıtasıyla Windows'u SSD'ye taşıyabilirsiniz. Ya da en kolayı temiz kurulum.
  4. UPS olarak 1 KVA üstü almanızı öneririm. ( 1KVA 800 Watt besler)
  5. TV iyi bir monitör kadar performans vermez. TV'ye bağlamış olsanız, hoparlörden yararlanmanız mümkündür. Bunun için sesi açıp kapatmanız yeterli.
  6. Kırmızı şerit LED'i istediğiniz herhangi bir elektrikçiden de bulmanız mümkündür.

Bir resim daha var ama boyutu yüksek diye atamıyorum.
image.png

( Bu resimi attım çünkü artık hayal denilsin istemiyorum. )

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı