Titanfall 2 de msvcr ve mscp 120 hatalarını aldım DLL ve dirctx veya vc_redist paketlerini yükledim sorun gitti. Bu sefer 0xc00007b hatasını vermeye başladı. Technopat otomatik analize attığımda msvcr ve mscp 120 silmemi söyledi bu sefer de başa döndük.
Porcess monitor log dosyası: Logfile.PML
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
2 ayrı kurulum yaptım yine aynı DLL hatalarını veriyor ama normal Steam'den Play'e bastığımda direk launch etmezden oyun klasörüne girip yönetici şekilde çalıştırmaya kalktığımda yine aynı DLL hatalarını verdi.
Yeni log dosyası: Logfile.PML
Atmıştım aynı DLL'ler zatne SysWOW64'te DLL'ler zaten vardı System32 için indirdim indirdikten sonra 0xc00007b hatasını aldım daha sonra otomatik analiz kullandım oda bu DLL'leri System32 içinden silmemi önerdi.
2 ayrı kurulum yaptım yine aynı DLL hatalarını veriyor ama normal Steam'den Play'e bastığımda direk launch etmezden oyun klasörüne girip yönetici şekilde çalıştırmaya kalktığımda yine aynı DLL hatalarını verdi.
Yeni log dosyası: Logfile.PML