Titanfall 2 Xbox Store'da ücretsiz

Makaleler
18
Yer
İzmir
Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ve EA Play ile bağlanmış bir hesap gerekli. Almak için sadece 1 gününüz var, alınca sonsuza kadar sizin oluyor. Çok oyunculu modu da gerçekten eğlenceli oyunlardan birisi. Zamanında BF1 ile aynı haftalarda çıktığı için hakkı yenilmiş oyunlardan birisi.

Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ve EA Play ile bağlanmış bir hesap gerekli. Almak için sadece 1 gününüz var, alınca sonsuza kadar sizin oluyor. Çok oyunculu modu da gerçekten eğlenceli oyunlardan birisi. Zamanında BF1 ile aynı haftalarda çıktığı için hakkı yenilmiş oyunlardan birisi.
Aktif olarak devam eden bir üyeliğimiz mi olması gerekiyor?
Yoksa eskiden Game Pass Ultimate almış ve EA Play hesabımızı bağlamış olmamız yeterli mi?

Xbox Game Pass Ultimate almak yerine sadece oyunu satın alsak çok daha karlı çıkıyoruz doğrusu. Genede Ultimate sahipleri için iyi bir haber.

üç yıllık gamepass alanlardanım kütüphaneme ekledim. gamepass ultimate varsa zaten ea play üyesi oluyorsunuz. ea play üyesiyseniz bu oyunu üyeliğiniz sürdükçe zaten oynayabiliyorsunuz. ama bu yolla oyun kütüphanenize eklenmiş oluyor, sizin oluyor. insanları üyeliğe çekmek için güzel kampanya gibi görünse de daha cezbedici şeyler yapmaları lazım bence.

oyuna gelecek olursak hikayesiyle de oynanışıyla da bence gayet güzel bir oyun ben çok şaşırmıştım oyun sürekli sizi yeni mekanikleriyle tanıştırıyor. ama ea'in live service aşkı yüzünden bu oyun öldü gitti resmen. ana hikayesini bitirdikten sonra online'ına hiç bakmanızı önermem.

Üç yıllık Game Pass alanlardanım kütüphaneme ekledim. Game Pass Ultimate varsa zaten EA Play üyesi oluyorsunuz. EA Play üyesiyseniz bu oyunu üyeliğiniz sürdükçe zaten oynayabiliyorsunuz. Ama bu yolla oyun kütüphanenize eklenmiş oluyor, sizin oluyor. İnsanları üyeliğe çekmek için güzel kampanya gibi görünse de daha cezbedici şeyler yapmaları lazım bence.

Oyuna gelecek olursak hikayesiyle de oynanışıyla da bence gayet güzel bir oyun ben çok şaşırmıştım oyun sürekli sizi yeni mekanikleriyle tanıştırıyor. Ama EA'in live service aşkı yüzünden bu oyun öldü gitti resmen. Ana hikayesini bitirdikten sonra Online'ına hiç bakmanızı önermem.

Online'i eskiden beridir oynayan Amerikalı'lar ele gecirmis durumda ve baska sunucu da yok.

Xbox Game Pass Ultimate sahibiyim ancak ücretli gözüküyor. EA hesabı mı bağlamam gerekiyor? Neyi eksik yapıyorum acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı