Tivibu STP IPTV Yazılım Güncellemesi

tunahanbag

Kilopat
Katılım
1 Eylül 2014
Mesajlar
87
İnternetteki araştırmalarımdan anladığım kadarıyla uydudan alınan yayın ve internetten alınan yayın olmak üzere iki seçenek var, bize alırken herhangi bir şey sorulmadı. Benim cihazım IPTV.
Cihazın üzerinde 1 adet USB portu var fakat varsayılan olarak kullanıcıya hiçbir fayda sağlamıyor. Bu USB portu hakkında herhangi net bir bilgi de bulamadım internette. Tahminimce gerekli olduğunda sadece servisin cihaza müdahale edebileceği şekilde tasarlanış olması.

Cihazın ayarlar kısmının özet seçeneğine girdiğimde
  • "Arayüz yazılımı 3.1.3"
  • "Cihaz yazılımı 0.3.24"
İbareleri var. İnsan böyle sürümler görünce yazılım güncellemelerini düşünmeden edemiyor.
Cihazın herhangi bir güncelleme bölümü vs. yok. İnternette ise güncelleme hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Tivibu'nun kendi sitesinde dahi güncelleme ile ilgili tek bir kelime dahi bulunmamakta.

Ben umuyorum ki Tivibu güncellenemeyen bir aygıt değildir. Cihazda bazen bariz bir şekilde performans düşüşü oluyor. (Komutları ilk başta algılamayıp ardından bir anda 6-7 komut uygulaması vs.)
Güncelleme konusunda size akıl danışmak istiyorum. Bu cihazı USB portu üzerinden herhangi bir servisle uğraşmadan güncelleyebilmem mümkün müdür? Eğer değil ise cihazı yenisiyle değiştirtmeli miyim? Cihazı alalı 5-6 ayı buldu. Reklamlarda gösterilen cihazlar benimkinden farklı. Belki yeni cihazlarda otomatik güncelleme özelliği vardır bilemiyorum, tek bildiğim cihazın güzel bir yamaya ihtiyacı olduğu. Değerli görüşlerinizi bekliyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim elimde air ties 7205 cihaz var herhangi bir şekilde içerisine ulaşamadım yazılım falanda bulamadım internette sürekli saat hatası veriyor cihaz
 

Geri
Yukarı