Tivibu vs D-Smart

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Film izlemek istiyoruz ancak fatura konusunda her ay şu ücreti bu ücreti diye fiyat artışı olmayan bir TV desteği istiyoruz. Tivibu'nun Türk Telekom faturalı hattı olana aylık 15, 90₺ kampanyasını tercih etsek amacımıza ulaşır mıyız?

Türk Telekom'a sorsanız daha iyi olacaktır söylediğiniz şeye baktım da pek anlamadım tarife ücretleri falan diyor.
Film izlemek istediğimiz için bir an alalım mı diye düşündük. Fatura kısmı önemli o yüzden. Bi de sinema kısmının içeriği zengin mi ki?

Film izlemek istediğimiz için bir an alalım mı diye düşündük. Fatura kısmı önemli o yüzden. Bi de sinema kısmının içeriği zengin mi ki?
Film için düşünüyorsanız bence pek yaklaşmayın çok fazla seçenek olduğunu düşünmüyorum ve istediğiniz filmi izleyemezsiniz zamanında kullanmıştık ama film için alınmaz bence. Netflix almak çok daha mantıklı olur eğer televizyonunuz Netflix desteklemiyorsa TV Box alıp kullanabilirsiniz.

Film için düşünüyorsanız bence pek yaklaşmayın çok fazla seçenek olduğunu düşünmüyorum ve istediğiniz filmi izleyemezsiniz zamanında kullanmıştık ama film için alınmaz bence. Netflix almak çok daha mantıklı olur eğer televizyonunuz Netflix desteklemiyorsa TV Box alıp kullanabilirsiniz.
Eski sayılmayan Beko televizyonumuz var. USB üzerinden güncelleme yapmam gerekiyor. Güncelledikten sonra destekler mi bir fikrim yok. Önerdiğiniz TV Box var mı?

Tivibu alacaksan sakın internet bağlantılı yayın yapan paketini alma. Gecikme oluyor yayında. Yan komşuda gol oluyor biz resmen 5 saniye sonra golü görüyoruz:) Bütün heyecanı kaçıyor:) Uydu üzerinden bağlananı var galiba onu tercih et edeceksen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı