Çok ciddiyim dostum.Sen ciddi olamazsın dostum.
Dostum premiuma neden para vereyim?Çok ciddiyim dostum.
Reklamsız video izlemek için. O hizmetlere parayı hizmetin devamlılığı için ödersin. YouTube gelir elde etmezse içerik üreticiye para vermez. Para almayan adam içerik üretmez. Ya paşa paşa reklamları izlersin ya da premium alır çarkı döndürürsün. Benim verdiğim 10-20₺ ile mi dönüyor çark diye düşünme ileride küçümsediğin o meblağları hak edip bu kafa yapısında bir işveren yüzünden alamazsan üzülürsün. Örneğin bir proje yaptın. Projeyi yapmak için fazla mesai harcadın. Kendi kaynaklarını tükettin iş için. Adam çıkıp sana derse ki sen zaten benim çalışanımsın benim verdiğim fazladan para ne işine yarayacak? Karşılığını alamazsan ne hissedersin?Dostum premiuma neden para vereyim?
Zaten YouTube her türlü kral derece para kazanıyor videoyu izlerken bile o YouTube programı arkada açık kalıyor adamların sırf premium aldırmaları için dakika başı reklam koyduklarını şikayet ettiğim için ben mi haksızım şimdi?Reklamsız video izlemek için. O hizmetlere parayı hizmetin devamlılığı için ödersin. YouTube gelir elde etmezse içerik üreticiye para vermez. Para almayan adam içerik üretmez. Ya paşa paşa reklamları izlersin ya da premium alır çarkı döndürürsün. Benim verdiğim 10-20₺ ile mi dönüyor çark diye düşünme ileride küçümsediğin o meblağları hak edip bu kafa yapısında bir işveren yüzünden alamazsan üzülürsün. Örneğin bir proje yaptın. Projeyi yapmak için fazla mesai harcadın. Kendi kaynaklarını tükettin iş için. Adam çıkıp sana derse ki sen zaten benim çalışanımsın benim verdiğim fazladan para ne işine yarayacak? Karşılığını alamazsan ne hissedersin?
Evet. O gelirleri o şikayet ettiğin reklamlar sağlıyor. Unutma adamların gelirleri dolar cinsinden. Senin ülkende o kadar reklam karşılığı var. Rahatsızsan gayet uygun bir rakama Premium hizmeti var. Cashback ile daha da uyguna alabilirsin.Zaten YouTube her türlü kral derece para kazanıyor videoyu izlerken bile o YouTube programı arkada açık kalıyor adamların sırf premium aldırmaları için dakika başı reklam koyduklarını şikayet ettiğim için ben mi haksızım şimdi?
Öncelikle sitede hesap oluşturacaksınız. Sonra yasaklama listesi(blocklist) ekleyeceksiniz. Eklediğiniz listeler kullandığınız siteleri engelleyebileceği için eklemeden önce açıklamalarını okumanızı öneririm.Nasıl yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.