Tkl veya %65 boyutlarında klavye önerisi

Q1 almaya karar verdim. Alırken PBT keycaps ve Switch’te alacağım. Switch önerisiniz var mı ? ( Ayrıyeten ekstra aldıklarım ile 220 dolarları buluyor gibi. Yine Amerika’da rahatça edinilebilecek bir üst modele de geçebilirim. Önerizin var mı yoksa Q1 yeterli midir ?) Örn. GMMK Pro

Q1 daha iyi bence GMMK Pro'dan. Switch olarak da linear istiyorsan fiyat/performans olarak Gateron Yellow (Milky yada KS3) olabilir. Tactile olarak da biraz daha pahali olan Durock Sunflower T1 yada Boba U4.

Switch olarak secenek cok fazla, hepsini deneme imkani zor ama en azindan ses olarak asagidaki videolardan bakabilirsin youtubedan.

Linear switch olarak Gateron Yellow (KS3 yada Milky), Gateron Cap V2, Gateron Black Ink V2, Alpaca V2, Durock Linear (L2, L3, L7), Durock POM, Gateron Hippo

Tactile olarak aklima gelenler BobaU4, Durock T1, Durock Sunflower.

Clicky sevmiyorum ben genel olarak, ama insani biseyler istiyorsan Kailh Box White yada kendinden nefret ediyorsan Box Jade olabilir.

Su iki videoda var bircok farkli switch karsilastirmasi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı