TL Legacy balonu patladı hahahaha! (!)Virustotali salın da biraz kaspersky kullanın.
TL Legacy balonu patladı hahahaha! (!)Virustotali salın da biraz kaspersky kullanın.
Tla'de virüs değil Tle'de.
Mining mi kaldı?E bunlar hayrına mı çalıştırıyor server hostluyorlar, kodluyorlar bir yerden para kazanacaklar oda altdan mining yaparak falan.
Chrome mining yapıyor diyorsun?E bunlar hayrına mı çalıştırıyor server hostluyorlar, kodluyorlar bir yerden para kazanacaklar oda altdan mining yaparak falan.
Mining yapıyorlar ve değerler yükselmiyor. Vay canına! Bunlar profesyonel olmalı! (!)E bunlar hayrına mı çalıştırıyor server hostluyorlar, kodluyorlar bir yerden para kazanacaklar oda altdan mining yaparak falan.
Chrome mining yapıyor diyorsun?
Mining yapıyorlar ve değerler yükselmiyor. Vay canına! Bunlar profesyonel olmalı! (!)
Reklam nedir biliyor musun?Hayır öyle bir şey demedim bunların kendi internet siteleri var ayrıca Java'yı da kendi sitelerinden indiriyorlar yani internet sitesi masrafları var ve geliştirici ekipin maaşlarıyla birlikte çok yüksek bir giderleri olması lazım ve bunların tek bize gösterdikleri kazanç yöntemleri TL Premium üyeliği onu da kimse satın almıyor çünkü Minecraft Premium almak daha mantıklı bunlar nereden parayı kazanıyor diye düşünüyorum mining, virüs, datalarımızı satma gibi şeylerden kazanmaları çok büyük ihtimal.
Hiçbiri tam olarak güvenilir değildir. KORSAN oyun indirdiğinizden dolayı virüs olması gayet doğal.Selam, TLaunher'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal
VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)
Eki Görüntüle 1648298
Hayır öyle bir şey demedim bunların kendi internet siteleri var ayrıca Java'yı da kendi sitelerinden indiriyorlar yani internet sitesi masrafları var ve geliştirici ekipin maaşlarıyla birlikte çok yüksek bir giderleri olması lazım ve bunların tek bize gösterdikleri kazanç yöntemleri TL Premium üyeliği onu da kimse satın almıyor çünkü Minecraft Premium almak daha mantıklı bunlar nereden parayı kazanıyor diye düşünüyorum mining, virüs, datalarımızı satma gibi şeylerden kazanmaları çok büyük ihtimal.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum yarım saattir.Hiçbiri tam olarak güvenilir değildir. KORSAN oyun indirdiğinizden dolayı virüs olması gayet doğal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.