TL Legacy virüslü müdür?

Korsan programlarda veya oyunlarda bu tarz virüs sorunları olması gayet doğal. T kullanıyorum uzun süredir oynamıyorum orası ayrı ancak, virüs dediler diye hemen silmeye yönelmedim. Sorun yaşamadım ancak sorun yaşamayacağım anlamına gelmiyor elbette. Bu tarz durumlardan kurtulmak için satın alın. Ayrıca korsan oyunu olduğu için kimse güvenilir diyemez. Yasak zaten.
 
Windows System32 dosyası kopyalayıp bu siteye yüklesen bile bazı AV'ler virüs algılayabilir buna false positive denir.
T*auncher de buna kurban gitti virüs değil. Ki bir java indiriyor da gözünü sevdiğim Java'yı dogrulayabiliyorsun bu bir 2.'si de git Java kendin indir sen indirince o üzerine indirme yapmıyor.
 
Aynen kardeşim Tl*uncher ve TL legacy senin kart bilgilerin ve diğer özel bilgilerini öğrenmek için can atıyordu yapmayın artık tüm forum bunaldı virüs falan değil.

 
Arkadaşlar eminim ki tllaunchera virüs diyenler kodlardan gram anlamıodur kodlara bakınca her şey açık TL Launcher virüs değil ama casus yazılım içeriyor bu da ileride ne olacağı belli değil.
 
Kanka Hitman Absolution oyununun crack dosyasında 33 tane antivirüs trojan buluyor. Gel sana gözünün önünde açayım da korkma artık. Bu kadar korkuyorsan orijinal* oyna. İndirdiğin yer senelerdir kullandığın veya bildiğin bir şeyse korkmana gerek yok. Bu sonuçlar tamamen bir şeyi ifade etmiyor.
 
Selam, xLauncher'a virüs dedikten sonra TL Legacy'e, virüssüz dediler ama ne hikmetse bunda da virüs çıktı. Buna bir bakar mısınız? VirusTotal
VirusTotal (2. link açılmazsa altta fotoğrafı var)

Eki Görüntüle 1648298

Kankam bende merak ettim ve legacy adminlerine sordum bana olmadıgını çakmasını indirdiğini söylediler.

Şöyle konular açmayın t*launcher virüssüzdür.

Kanıt?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı