Çözüldü TL-WN8200ND MacOS'ta çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

533388

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, şu an Windows 10 kullanıyorum ama macOS işletim kurmak istiyorum. bu ağ adaptörünü kullanıyorum ama MacOS'ta çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@GamePolice daha önce Ubuntu kurmuştum PC'ye orada otomatik bağlanmadı cihaz bende apatörün dosyasını indirmemiştim şu an korkuyorum umarım olur ne olur ne olmaz diye flashha bir tane de Windows ISO'su yazdiricam.

@GamePolice daha önce Ubuntu kurmuştum PC'ye orada otomatik bağlanmadı cihaz bende apatörün dosyasını indirmemiştim şu an korkuyorum umarım olur ne olur ne olmaz diye flashha bir tane de Windows ISO'su yazdiricam.

Yedekte alternatif bir plan tut her zaman ben bile, Linux kurarken yedek bir Windows flash belleği tutarım, her zaman.

@GamePolice bende öyle yapacağım umarım olur çözüm olarak rapor ediyorum.

@GamePolice bir de ben bir şey sorum klavye problem yaratır mı mesela CTRL yerine bildiğim kadarıyla başkabir sembol var Türkçe Q klavye kullanıyorum.

Dizilişi bu şekilde birkaç tuşun fonksiyonu, değişik sadece kullanımda rahatsız etmez bence.
MK2A3TQ.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı