Bana bu cihazın Windows 10 sürücüsünü atar mısınız?
Kabul etmiyor. Uyumluluk modundan Windows 8 yaptım ama tabii ki de çalışmadı.Hocam, tam stabil çalışmayabilir. Ek yazılımı da kurup deneyin.
![]()
Driver kurmayı biliyorum fakat bu aletin Windows 10 driverı yok. Sadece Windows 7'den 10'a yükseltilince oluyor.Aşağıda sürücü kısmı var sonra yüklemesi ile ilgili video var oraya bakıp yaparsınız.![]()
Bu siteyi gördüm fakat hemen geçtim. Windows 10 driverı ile uzaktan yakından alakası yok.Doğru hocam. Yok. Mesela bu site güya Windows 10 demiş fakat değil.
Kablosuz adaptörler TP-Link TL-WN822N Windows 10 için sürücü indirin
Eğer sizde bir TP-Link Kablosuz adaptörler TL-WN822N var ise, bu sayfada Windows 10 sürücü için driver indirebilirsiniz. TP-Link sürücüleri 13040 kez incelendi ve 4594 kez indirildi. Kablosuz adaptörler TP-Link TL-WN822N için Windows 10 driver 13040 kez incelendi ve 4594 kez indirildi.tl-wn822n.tr-takedrivers.com
TP-Link'e ticket attım. Onlardan cevap bekliyorum.Yok zaten hocam. Yeni driver çıkmamış. Çünkü çok fazla model var.
biraz geç oldu ama hala arıyorsan derdinin devası bu. içerisindeki v2 klasöründeki sürücüyü manuel olarak kuracaksın.Bana bu cihazın Windows 10 sürücüsünü atar mısınız?
Eyvallah kral.biraz geç oldu ama hala arıyorsan derdinin devası bu. içerisindeki v2 klasöründeki sürücüyü manuel olarak kuracaksın.
TL-WN822N_Driver_Files.rar dosyasını indir - download
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.