Merhaba.
Dün yanlışlıkla Minecraft Windows 10 sürümünü aldım. Ve bugün açtığım konuda bu süreme mod kurulamadığını öğrendim ve öfkeden deliye döndüm. Aşırı saçma bir olay cidden. Neyse bugün Minecraft.net üzerinden oyunun Java versiyonunu satın aldım. Ve technic Launcher indirdim fakat bazı modların güncel olmadığını öğrendim. Hexxit'in güncel halini oynamak istiyorum. Bu yüzden internet üzerinde bir araştırma yaptım ve bu Launcher'ı buldum. Gayet kullanışlı gözüküyor fakat indirmeye korkuyorum. Bu gibi veya farklı bir Launcher öneriniz var mı acaba?
Merhaba. Dün Minecraft'ı orijinal bir şekilde satın aldım. Ve Hexxit gibi çeşitli modları güvenli bir şekilde nasıl oynayabilirim? Technic Launcher güvenli bir mod indirme programı mı ve en önemlisi orijinal mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Arkadaşlar üstte diğer oluşturduğum konunun linkini attım. Eğer oyunu mod kurarak oynamak istiyorsanız kesinlikle Windows 10 sürümünü almayın Java sürümünü alın. Benim acele etmem sonucu oyun bana tam 285 TL'ye patladı pişman olmayın.