Çözüldü TLauncher Güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Tegwen

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba

Dün yanlışlıkla Minecraft Windows 10 sürümünü aldım. Ve bugün açtığım konuda bu süreme mod kurulamadığını öğrendim ve öfkeden deliye döndüm. Aşırı saçma bir olay cidden. Neyse bugün Minecraft.net üzerinden oyunun Java versiyonunu satın aldım. Ve Technic Launcher indirdim fakat bazı modların güncel olmadığını öğrendim. Hexxit'in güncel halini oynamak istiyorum. Bu yüzden internet üzerinde bir araştırma yaptım ve bu Launcher'ı buldum. Gayet kullanışlı gözüküyor fakat indirmeye korkuyorum. Bu gibi veya farklı bir Launcher öneriniz var mı acaba?

NOT: Arkadaşlar üstte diğer oluşturduğum konunun linkini attım. Eğer oyunu mod kurarak oynamak istiyorsanız kesinlikle Windows 10 sürümünü almayın Java sürümünü alın. Benim acele etmem sonucu oyun bana tam 285 TL'ye patladı pişman olmayın.

Çözüm
TLauncher güvenli, içinde virüs falan yok, fakat korsan. (Korsana destek yok demiyorum, çünkü ben de TLauncher kullanıyorum.)
Bende tlauncher kullanıyordum eskiden sonra arkadaşım bana oynamayı bıraktığı için hesabını verdi. Ben Tlauncher'ı bayağı kullandım ve açıkçası güvenilir. Aynı Minecraft gibi işte. Tek sıkıntısı bazı serverlere giremiyor olması. Ben arkadaşlarımın açtığı serverlere giriyordum ama hypiksel ya da başka serverler açılmıyor. Bu arada korsana teşvik vermiyorum ben ben zaten Tlauncher'i eski bilgisayarımda kullanıyordum ve 1.9 ve önceki sürümleri açıyordu sadece çünkü sistemim kötüydü ama senin PC iyiyse 1.16 falan açılır. Ama snapshotlar Minecraft Tlauncher'da yok. Virüs falan girmez. Bu dediklerimin dışında oyun bildiğin Minecraft.

Merhaba.

Dün yanlışlıkla Minecraft Windows 10 sürümünü aldım. Ve bugün açtığım konuda bu süreme mod kurulamadığını öğrendim ve öfkeden deliye döndüm. Aşırı saçma bir olay cidden. Neyse bugün Minecraft.net üzerinden oyunun Java versiyonunu satın aldım. Ve technic Launcher indirdim fakat bazı modların güncel olmadığını öğrendim. Hexxit'in güncel halini oynamak istiyorum. Bu yüzden internet üzerinde bir araştırma yaptım ve bu Launcher'ı buldum. Gayet kullanışlı gözüküyor fakat indirmeye korkuyorum. Bu gibi veya farklı bir Launcher öneriniz var mı acaba?

Not: Arkadaşlar üstte diğer oluşturduğum konunun linkini attım. Eğer oyunu mod kurarak oynamak istiyorsanız kesinlikle Windows 10 sürümünü almayın Java sürümünü alın. Benim acele etmem sonucu oyun bana tam 285 TL'ye patladı pişman olmayın.

Bende TLauncher kullanıyordum eskiden sonra arkadaşım bana oynamayı bıraktığı için hesabını verdi. Ben TLauncher'ı bayağı kullandım ve açıkçası güvenilir. Aynı Minecraft gibi işte. Tek sıkıntısı bazı serverlere giremiyor olması. Ben arkadaşlarımın açtığı serverlere giriyordum ama Hypiksel ya da başka serverler açılmıyor. Bu arada korsana teşvik vermiyorum ben ben zaten TLauncher'i eski bilgisayarımda kullanıyordum ve 1.9 ve önceki sürümleri açıyordu sadece çünkü sistemim kötüydü ama senin PC iyiyse 1.16 falan açılır. Ama snapshotlar Minecraft TLauncher'da yok. Virüs falan girmez. Bu dediklerimin dışında oyun bildiğin Minecraft.

RX 570 ve 16 GB RAM'im var. Zaten oyunu satın alırken modlar için satın aldım yanlış sürümü aldığımı öğrenince gene para vermek zorunda kaldım. PC'ye virüs bulaşmasın hesabıma bir şey olmasın yeter benim için.
Hexxit demişsiniz ama Hexxit mod değil, mod paketi. Yani güncelleme şansın yok içindeki modları güncellersen açılmaz.
Hazır istiyorsan CurseForge indir.
CurseForge'da bolca mod paketi var ayrıca en basit burada mod yüklersin sadece arama kısmına modun adını gir sonra indir dediğin zaman diğer her şeyi kendisi yapıyor.

Hocam yanlış söylemiş olabilirim. Mod paketinin içine yeni modlar eklemişler galiba. Ondan dolayı güncel dedim. Bakacağım araştırıcam CurseForge'i biraz daha.

Hesabının çalınma ihtimali var bu konuda kesin bir şey diyemeyiz ikinci bir tosuncuk vakası bile olabilir.
Zaten Java versiyonu satın almamış, yanlışlıkla Microsoft versiyonunu satın almış. Bunu da fark ettiği için TLauncher'ın güvenli olup olmadığını soruyor.

Lütfen 🙏 buradaki insanlara güvenme lütfen. Orijinal Launcher kullan ondan da istediğin her modu kurabiliyorsun.

Hocam araştırdım gayet basit geldi. Mod kurmayı öyle deneyeceğim olmaz ise Technic Launcher'dan devam edeceğim mecburen.

Merhaba

Dün yanlışlıkla Minecraft Windows 10 sürümünü aldım. Ve bugün açtığım konuda bu süreme mod kurulamadığını öğrendim ve öfkeden deliye döndüm. Aşırı saçma bir olay cidden. Neyse bugün Minecraft.net üzerinden oyunun Java versiyonunu satın aldım. Ve Technic Launcher indirdim fakat bazı modların güncel olmadığını öğrendim. Hexxit'in güncel halini oynamak istiyorum. Bu yüzden internet üzerinde bir araştırma yaptım ve bu Launcher'ı buldum. Gayet kullanışlı gözüküyor fakat indirmeye korkuyorum. Bu gibi veya farklı bir Launcher öneriniz var mı acaba?

NOT: Arkadaşlar üstte diğer oluşturduğum konunun linkini attım. Eğer oyunu mod kurarak oynamak istiyorsanız kesinlikle Windows 10 sürümünü almayın Java sürümünü alın. Benim acele etmem sonucu oyun bana tam 285 TL'ye patladı pişman olmayın.
Gayet güvenilir bir uygulama. Kendim de bizzat kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hayır diyenler korsan karşıtı olanlardır.

Zaten Java versiyonu satın almamış, yanlışlıkla Microsoft versiyonunu satın almış. Bunu da fark ettiği için TLauncher'ın güvenli olup olmadığını soruyor.

Hocam beni lütfen yanlış anlamayın ama forumda zaten korsana destek verilmediğini biliyorum. İnternette bu Launcher hakkında çok karışık bilgi var. Kimisi güvenli diyiyor. Diğeri güvensiz. Oyunun Java versiyonunu satın almış olmasam neden bu kadar uğraşıyım. Mod'u hazır yükleyen bir program olduğu için kullanmak istiyorum. 5 Sene önce oyunu normal bir şekilde oynarken block kırıyordum ve oyun buga girip çöküyordu. Ve block hiç kırılmıyordu. Saçma sapan şeyler yaşanıyordu yani. O yüzden kendim kurup dosyalara zarar vermek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı