bitmiyobxe Decipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 8 Ağustos 2024 #1 Dostlar TLauncher güvenli mi? Bu konuda net bir bilgisi olan aydınlatsın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 8 Ağustos 2024 #2 7 8 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Değil TL legacy kullan.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 8 Ağustos 2024 #4 Forumda milyonlarca konu var bununla ilgili, hiç mi açıp bakmadınız? Korsanlar genel olarak güvenli değil, TL da bir sorun görülmüyor ama güvenilirdir.
Forumda milyonlarca konu var bununla ilgili, hiç mi açıp bakmadınız? Korsanlar genel olarak güvenli değil, TL da bir sorun görülmüyor ama güvenilirdir.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Hocam kaynak kodlarını göremyoruz ondan bir şey diyemeyiz ama ben kullandığım dönem aşırı CPU sorunu yaşamıştım. Helenski dedi: Değil TL legacy kullan. Genişletmek için tıkla... Kapandı o.
Hocam kaynak kodlarını göremyoruz ondan bir şey diyemeyiz ama ben kullandığım dönem aşırı CPU sorunu yaşamıştım. Helenski dedi: Değil TL legacy kullan. Genişletmek için tıkla... Kapandı o.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 ezCAT dedi: Hocam kaynak kodlarını göremyoruz ondan bir şey diyemeyiz ama ben kullandığım dönem aşırı CPU sorunu yaşamıştım. Kapandı o. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum halen ama.
ezCAT dedi: Hocam kaynak kodlarını göremyoruz ondan bir şey diyemeyiz ama ben kullandığım dönem aşırı CPU sorunu yaşamıştım. Kapandı o. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum halen ama.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #7 Yine geldi o mistik soru. Net bir bilgi yok. Şu an olmaması sonraki güncellemede olmayacağı anlamına gelmez. Şans işi.
Yine geldi o mistik soru. Net bir bilgi yok. Şu an olmaması sonraki güncellemede olmayacağı anlamına gelmez. Şans işi.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 O zaman yanlış biliyorum kusurabakma. Sonuç olarak hiçbir korsan yazılıma %100 güvenli diyemeyiz.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #9 Java'yı Java'nın sistesinden indirmiyor kendi serverlarından indiriyor diye biliyorum Java'yı oradan indirirseniz Java'ya rahatlıkla zararlı yazılım koyabilirler.
Java'yı Java'nın sistesinden indirmiyor kendi serverlarından indiriyor diye biliyorum Java'yı oradan indirirseniz Java'ya rahatlıkla zararlı yazılım koyabilirler.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #10 Hocam zaten kaynak kodu vesaire açık değil ve üstüne korsan ben açıkçası fazla güvenmeyin diyorum.