TLauncher güvenli mi?

Zamanında bir YouTuber'ın çektiği videodan dolayı bu mesele gündeme geldi ve o YouTuber'ın yaptığı tek şey de yanlış değilsem çeviri yapıp okumaktı. Virüs olup olmadığı hakkında net bir bilgi yok da yıllardır olan bir uygulama, sorun oluşturmayacaktır.

Orijinal indirmeyin diye bir şey demedim? Dediğiniz durum oyun platformları içerisinde, ona bakılırsa dil yamalarının birçoğu zararlı ve korsan yazılım diye geçiyor, insanlar kendi dilinde oynamasın mı?

Burada anlatmak istediğim, korsan ve zararlı yazılım diye geçilen ürünlerin, aslında zararlı olmadığı.

Örnek ise, konuda ki gibi Launcher ve dil yamaları.

Her ürün için demiyorum, tabii ki korsan yazılımlar var, dikkatli olmak gerekiyor.

En son e-Devlet'e de güvenilir diyorlardı, o açıdan bakın duruma, her an her şey olabilir.

Orijinal indirmeyin diye bir şey demedim? Dediğiniz durum oyun platformları içerisinde, ona bakılırsa dil yamalarının birçoğu zararlı ve korsan yazılım diye geçiyor, insanlar kendi dilinde oynamasın mı?

Burada anlatmak istediğim, korsan ve zararlı yazılım diye geçilen ürünlerin, aslında zararlı olmadığı.

Her ürün için demiyorum, tabii ki korsan yazılımlar var, dikkatli olmak gerekiyor.

Örnek ise, konuda ki gibi Launcher ve dil yamaları.

Korsan hiçbir şeye güvenilmez diyoruz her biri virüslüdür demiyoruz. Ayrıca dil yamaları korsan olarak geçmez 3. parti yazılım olarak geçer hileler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı