TLauncher güvenli mi?

Kaynak kodu açık olmayan korsan bir uygulamaya adam güvenilir olmayabilir demiş neyi yanlış :D Virüslü deseydi kaynak sorabilirdin arkadaş riskli demiş neresi yanlış? Ben de TL kullanıyorum ama riskli olduğu doğru ne olduğunu bilmediğin ve bilemeyeceğin, hiçbir orijinalliği olmayan bir uygulama dosyasına nasıl %100 güveneceksin?

Kaynak kodu açık olmayan korsan bir uygulamaya adam güvenilir olmayabilir demiş neyi yanlış :D Virüslü deseydi kaynak sorabilirdin arkadaş riskli demiş neresi yanlış? Ben de TL kullanıyorum ama riskli olduğu doğru ne olduğunu bilmediğin ve bilemeyeceğin, hiçbir orijinalliği olmayan bir uygulama dosyasına nasıl %100 güveneceksin?
Pollymc(poly değil çift l ile) varken niye tl@uncher kullanıyorsunuz ki.

Pollymc(poly değil çift l ile) varken niye tl@uncher kullanıyorsunuz ki.

Hocam ben çok fazla anlamıyorum Minecraft'tan arkadaşlar oynayalım indir dedi indirdim :) Ben de kullanıyorum dememin sebebi güvenilirlik değil bahsettim zaten hiçbir açık kaynak kodlu olmayan korsan uygulamaya güvenemeyiz.

Korsan hiçbir şeye güvenilmez diyoruz her biri virüslüdür demiyoruz. Ayrıca dil yamaları korsan olarak geçmez 3. parti yazılım olarak geçer hileler gibi.

Doğru okuyamamışsınız sanırım, zararlı ve korsan dedim. Zararlı derken, 3. parti yazılım olarak dedim, siz de herhalde virüs olarak algıladınız.

Dediğiniz gibi zaten, Rockstar Games gibi bir firma özellikle bu konuda çok sıkı, 3. parti yazılım olarak algılayıp dil yamalarında direkt ban atıyor.

Zaten her ürüne güvenilmeyeceğini de belirttim, konudan sapmayarak sadece Launcher'in "şu ana" kadar güvenilir olduğunu belirtiyorum.

Dediğiniz platformlarda "şu ana" kadar güvenilir, bir anda devran dönebilir.

Doğru okuyamamışsınız sanırım, zararlı ve korsan dedim. Zararlı derken, 3. parti yazılım olarak dedim, siz de herhalde virüs olarak algıladınız.

Dediğiniz gibi zaten, Rockstar Games gibi bir firma özellikle bu konuda çok sıkı, 3. parti yazılım olarak algılayıp dil yamalarında direkt ban atıyor.

Zaten her ürüne güvenilmeyeceğini de belirttim, konudan sapmayarak sadece Launcher'in "şu ana" kadar güvenilir olduğunu belirtiyorum.

Dediğiniz platformlarda "şu ana" kadar güvenilir, bir anda devran dönebilir.
Open source olanı varken kapalı olanı niye kullanayım ki?

Pardon da yazılımcı mısın da tüm korsanların güvenilir olmadığını söyleyebiliyorsun? Hiç sanmıyorum. Mesela Son Oyuncu ve Cr*ftRise launcherların güvenilir olmadığını nasıl doğrulayabilirsin? Bilmediğiniz, kaynak veremediğiniz bir konuda açıklama yaparak kimseyi kandıramazsınız. Nokta.

Pardon da yazılımcı mısın da tüm korsanların güvenilir olmadığını söyleyebiliyorsun? Hiç sanmıyorum. Mesela son oyuncu ve cr*ftrise Launcher'ların güvenilir olmadığını nasıl doğrulayabilirsin? Bilmediğiniz, kaynak veremediğiniz bir konuda açıklama yaparak kimseyi kandıramazsınız. Nokta.

Evet yazılımcıyım. Daha geçenlerde Craft Rise dediğiniz Launcher tüm kullanıcıların şifrelerini sızdırmıştı. Ayrıca korsan hiçbir şeye güvenilmez diyoruz her biri virüslüdür demiyoruz. Bırakın Allah aşkına babanızın malı gibi hâlâ savunuyorsunuz. Açık kaynak kodlu olmayan Microsoft'un onaylamadığı bir şeye nasıl güveneyim ben. Bir de yazılımcı olmasaydım diyemiyor muydum korsan hiçbir şeye güvenilmez diye.

Ayrıca kandırmakla ne alakası var güldürüyorsunuz beni.

Evet yazılımcıyım. Daha geçenlerde Craft Rise dediğiniz Launcher tüm kullanıcıların şifrelerini sızdırmıştı. Ayrıca korsan hiçbir şeye güvenilmez diyoruz her biri virüslüdür demiyoruz. Bırakın Allah aşkına babanızın malı gibi hâlâ savunuyorsunuz. Açık kaynak kodlu olmayan Microsoft'un onaylamadığı bir şeye nasıl güveneyim ben. Bir de yazılımcı olmasaydım diyemiyor muydum korsan hiçbir şeye güvenilmez diye.
Şifre sızdırma konusuna gelecek olursak bunları sosyal medya platformları da yaptı. Mesela Facebook kullanıcı verilerini sızdırdı, Instagram şifreleri sızdırdı ama kullanmaya devam ediyoruz. Güvenilir olmasaydı bu platformları kullanmaya devam etmezdik. Veri, şifre sızdırma olayları zaten mümkün ancak bu sebeple hiçbir platform güvenilir değil diyemeyiz. Bu sızıntılar yaşandı diye tekrarlanma ihtimali olabilir mi olabilir ancak bir platformda bu sızıntılar sık sık yaşanmıyorsa bu, ihtimalin yüksek olmadığını gösterir. Bir platformun geçmişi kötü diye güvenilir değil demek yerine olasılıkları ve şu anki durumu göze alarak güvenilir değil diyebilmemiz lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı