TLauncher indirdikten sonra 360 Total Security adlı bir uygulama da indirilmiş

• Konuyu başlatan emyw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.817

emyw

Centipat
Merhaba arkadaşlar. İnternette biraz inceledikten sonra içindeki olası virüslerin herhangi bir tehlikesi olmadığını düşünerek t Launcher kurdum fakat onun yanında bir de 360Total Security diye bir uygulamayı otomatik kurmuş. Bu uygulamayı silmek istediğimde de yönetici izni istiyor. Bu tehlikeli mi ve nasıl sileceğim? Format atmak istemiyorum. Ayrıca virüs taramasında da bir şey çıkmadı. Lütfen bilgilendirin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-06 215300.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-06 215300.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba arkadaşlar. İnternette biraz inceledikten sonra içindeki olası virüslerin herhangi bir tehlikesi olmadığını düşünerek t Launcher kurdum fakat onun yanında bir de 360Total Security diye bir uygulamayı otomatik kurmuş. Bu uygulamayı silmek istediğimde de yönetici izni istiyor. Bu tehlikeli mi ve nasıl sileceğim? Format atmak istemiyorum. Ayrıca virüs taramasında da bir şey çıkmadı. Lütfen bilgilendirin.
Setup'ında o kısmı seçmişsindir.

Uygulamanin kendi kaldirma aracini bulamadim, Revo Uninstaller ile kokunden kaldirabilirsiniz. Daha sonrasinda, Defender devreye girer koruma olarak.

Hocam T Launcher virüslü diye diye adamlar mesaj verme gereği duymuş sanırsam 😁.şaka maka hocam silmek için dosya konumunu açın tüm dosyaları silin ya da orada uninstall diye bir program olmalı oradan kaldırabilrisniz.

Çok sorun olmaz reklam virüsü bir Launcher bulun kaldırın kalkmıyorsa format atın ama bir şey olmaz.

Hocam T-Launcher yüklemeyin çok daha iyi Launcher'lar var virüslü olduğu ortaya çıktı zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı