Çözüldü TLauncher oyun açıkken mikrofon kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LBME_YT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şu aralar TLauncher ile oynuyorum daha eski sürümlere kolay ulaşabiliyorum diye. Bu uygulama açıkken beni dinliyor, mikrofonumu kullanıyor.
Bende rahatsız oldum tabii. Tek kişi oynuyorum. Ama full ses beni dinliyor. İzini kapattım ama hala dinliyor. Ne yapayım koyayim mi tekmeyi sileyim mi yoksa ne yapacağım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mikrofonunuzu kullandığı bilgisine nasıl ulaştınız, yani mikrofon kullanmaya gerek duyan bi uygulama değil sonuç olarak. Sesli sohbete yarayan bir mod indirmediyseniz mikrofonunuzu kullanmaz.
Mikrofonunuzu kullandığı bilgisine nasıl ulaştınız, yani mikrofon kullanmaya gerek duyan bi uygulama değil sonuç olarak. Sesli sohbete yarayan bir mod indirmediyseniz mikrofonunuzu kullanmaz.

Çözüm
Mikrofonunuzu kullandığı bilgisine nasıl ulaştınız, yani mikrofon kullanmaya gerek duyan bir uygulama değil sonuç olarak. Sesli sohbete yarayan bir mod indirmediyseniz mikrofonunuzu kullanmaz.

Kullandığına şöyle vardım, görev çubuğunda sağ altta duruyor. Olabilir aslında mod indirmiştim. PvP modu. Galiba ondan dolayı oldu. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…