TLauncher yüzünden format atmaya gerek var mı?

chrome.exe diyorsun senin indirdiğin başka bir virüsten TL mi suçlu oluyor?

İnternetten bedava hile falan mı indirdin ne yaptın chrome.exe diyorsun şu an TL kullanan kimsede böyle bir uyarı yok araştırmadan konu açma bence 🤣
 
kasperskyden bildirim geldi (chrome.exe HEUR:AdWare.Script.Generic Suçlular tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek reklam yazılımları, otomatik çeviriciler, meşru yazılım içeriyor)

Chrome.exe , sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir Trojan Miner Para Madencisidir. Monero, Bitcoin, DarkCoin veya Ethereum olabilir

bunuda açıklayın hadi?
Evet doğru.Aslında buzdolaplarımız da bizi dinleyip bilgilerimizi çalıyorlar.O yüzden buzdolaplarının yanında konuşmamak gerekir bunu unutmayın.
 
Kaspersky'den bildirim geldi (chrome.exe HEUR: AdWare. Script. Generic Suçlular tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek reklam yazılımları, otomatik çeviriciler, meşru yazılım içeriyor)

Chrome.exe, sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir Trojan Miner Para Madencisidir. Monero, Bitcoin, DarkCoin veya Ethereum olabilir

Bunu da açıklayın hadi?

Ne bileyim nereden kaptın o virüsü? Hangi virüslü siteye tıkladın? Hangi virüslü dosya indirdin?
 
Kaspersky'den bildirim geldi (chrome.exe heur: Adware. Script. Generic suçlular tarafından bilgisayarınıza veya kişisel verilerinize zarar vermek için kullanılabilecek reklam yazılımları, otomatik çeviriciler, meşru yazılım içeriyor)

Chrome.exe, sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir trojan miner para madencisidir. Monero, Bitcoin, darkcoin veya Ethereum olabilir.

Bunu da açıklayın hadi?

Kanka ben de insanların T Launcher'i kullanmamaları gerektiğini savunuyorum. Çünkü Launcher bug dolu ve daha iyi Launcher'ler var. Launcher zaten çalıntı bunu da herkes biliyor. Ama başka virüs girmiş bilgisayarına sen hala T Launcher diyorsun :D
 
1674488192923.png

Yaklaşık bir ay önce rat yediğin ile ilgili bir konu açmısın şimdi de benzer şekilde virüs indirmiş olamaz mısın?En son ne indirdin söyle de indirmeyelim.
 
Herkese anlatmaktan bıktım artık. Forumda aynı Java'nın indirildiği kanıtlansa da malum videoyu gören konu açıyor. Biraz şu forumda araştırsanız sizden önce açılmış konuları görürsünüz, öğrenirsiniz neyin ne olduğunu.
 
Herkese anlatmaktan bıktım artık. Forumda aynı Java'nın indirildiği kanıtlansa da malum videoyu gören konu açıyor. Biraz şu forumda araştırsanız sizden önce açılmış konuları görürsünüz, öğrenirsiniz neyin ne olduğunu.

Bence toplu olarak malum video sahibine mail atalım. Açıklama kısmına hashlerinin aynı olduğu şu anlık virüs indirmediğini falan yazsın.
 
Modlara sesleniyorum. Artık şu konuları lütfen kapatsanız. Gereksiz uzadı. Bilmeyen, bilmiş gibi konuşuyor, olay daha da uzuyor. İşin komik tarafıda virüs olmadığı ve tehlikeli bir şey olmadığı halde saçma cevaplar veriliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı