TLauncher'da Virüs Bulunmakta

• Konuyu başlatan Ulitoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 385
  • Görüntüleme 39.946
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir kanıt var ama yeterli midir biliyorum normalde Java'nın kendi sitesi olması gerekirken.
Jre adlı dosya Launcher'in kendi sitesinden indiriliyor ve içinde casus yazılım var.
Bu sadece bir link. Ve bir şey indiriyor anladığım kadarıyla.
Acaba indirmeden nasıl kurmayı planlıyorsunuz? Ayrıca hangi dosyadan bu?

Dostlar 3-5 YouTuber'in çocuk kandırmak için çektiği videolara inanmayın. Böyle bir şey olsa emin olun çok daha ses yaratırdı yabancı medyada bu olay 1 aydır dönüyor. Launcher'ın şirketi böyle bir şey olmadığı için marka karalamadan yakında kaldırtır videoları.

Harbi ya ben hala oynuyorum hiçbirşey de olmuyor. Hackerların işi gücü yok bizimkilerin bilgisayarına virüs bulaştıracak. Arkadaşlar eğer ünlü birisi falan değilseniz bilgisayarınıza zor virüs bulaştırırlar.

Harbi ya ben hala oynuyorum hiçbirşey de olmuyor. Hackerların işi gücü yok bizimkilerin bilgisayarına virüs bulaştıracak. Arkadaşlar eğer ünlü birisi falan değilseniz bilgisayarınıza zor virüs bulaştırırlar.
Ayrıca verilen kanıtlar sadece link. Herhangi bir kod olsa idi bir şeyler söylenebilirdi.

Hocam PC'deki t*launcheri Java'yı falan silsek hala PC de bir kalıntı kalır mı?

İllaki kalır ama ben virüs olmadığı düşüncesindeyim. Dünyanın yarısını dolandırmalarına olanak vermiyorum. İçiniz rahat değilse format atın tüm dosyaları silmek için. Ben olaylar biraz daha büyürse format atacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı