TLauncher'dan bulaşan virüs nasıl silinir?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Tauncher'in virüslü olduğunu öğrendim virüsü silebilir miyim? Veya format atmak zorunlu mu? Çünkü bilgisayarıma yaklaşık 4-5 defa format attım bir zararı olur mu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Tauncher'in virüslü olduğunu öğrendim virüsü silebilir miyim? Veya format atmak zorunlu mu? Çünkü bilgisayarıma yaklaşık 4-5 defa format attım bir zararı olur mu merak ediyorum.
Hocam Tauncher da virüs yok sadece sizin bazı bilgilerinizi satıyor. Bunu çok büyük şirketler de yapıyor bu yüzden birşey yapmanıza gerek yok.

Hocam tauncher da virüs yok sadece sizin bazı bilgilerinizi satıyor. Bunu çok büyük şirketler de yapıyor bu yüzden bir şey yapmanıza gerek yok.

Keşke titanlauncheri indirseydiniz Home - Titan Launcher eskiden adı teamextreme Launcher'di. Veride satmıyor herhangi bir gizlilik endişesi yok yıllardan beri bu Launcher var ama Minecraft'i crack indirmek isteyenler TL Launcher'i indiriyor cidden kötü. Bir kere USB ile temiz kurulum yaparsanız endişenizden kurtulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı