TLOU 1 abartılmış oyun

Biz sana küfür mü ettik saygı çerçevesinde tartışıyoruz burada sonuçta. Fikrimce boşu sen yapmışsın çünkü hiçbir detay belirtmeden balıklama abartılmış oyun denilemez.

Biz sana küfür mü ettik saygı çerçevesinde tartışıyoruz burada sonuçta. Fikrimce boşu sen yapmışsın çünkü hiçbir detay belirtmeden balıklama abartılmış oyun denilemez.

Ben bana küfür ettiler diye bir şey demedim zaten ayrıca 2 mesajım var benmi boş yapıyorum. Ayrıca TLOU kötü demedim düşünüldüğü kadar iyi değil dedim. Mesajlarimi tekrar okuyun sonra tartışmaya dahil olursunuz.

Arkadaşım detay belirtmeden böyle bir şey diyemezsin diyorum sana. Kime göre neye göresi var bu işin. Eleştiriden anlamadığın ap açık ortada.

Arkadaşım detay belirtmeden böyle bir şey diyemezsin diyorum sana. Kime göre neye göresi var bu işin. Eleştiriden anlamadığın AP açık ortada.

Bana göre diyorum sen hangi mesajı okuyorsun. Hem detay belirtmeme gerek yok oyunun geneli ve hikayesi diyorum 1 haftaki önce konuyu niye şimdi tekrardan gündeme getirmeye çalıştığını anlamadım.

Bana göre diyorum sen hangi mesajı okuyorsun. Hem detay belirtmeme gerek yok oyunun geneli ve hikayesi diyorum 1 haftaki önce konuyu niye şimdi tekrardan gündeme getirmeye çalıştığını anlamadım.
Sana göre diyorsun ama sana göre nasıl bir şey olduğunu belirtmiyorsun sorun burada. 1 Hafta 1 yılmış gibi davranmaya da gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…