TLOU 1 abartılmış oyun

Durun ve bekleyin her konsol geldiğinde çıkan TLOU PS6 geldiğinde The Last of Us Part 1 Definitive Edition olarak çıkar onu oynarsınız belki seversiniz :D

Herkesin zevkleri farklıdır bende Uncharted ve TLOU part 1'i yakın vakitlerde bitirmiştim Uncharted benim daha çok hoşuma gitmişti yalan yok hiç PlayStation'da oynamadım diye bu Last of Us neymiş bir bakalım diyerek oynadım.

2013'te PS3 için çıkmış olan oyunu son 2-3 yıl içerisinde çıkmış oyunlarla kıyaslamak da iyiymiş. Çıktığı dönemde oynayabilseydiniz o dönem piyasayı nasıl salladığını anlardınız. Dying Light'ı TLOU serisinin yanına altına veya kenarına bile yazmam şahsen, parkur yaparak getir götürcülük oynama simülasyonu.

Oyunu oynadım, tamam oyun güzeldi ama bana göre Dying Light 2, Spider-Man, Black Myth: Wukong daha iyiydi. Sorunun bende olduğunu düşündüm ve incelemelere tekrar baktım; “oynadığım en iyi oyun, bundan iyisi gelmez, en iyi hikayeli oyun” gibi şeyler yazılmıştı. Tekrar başladım, bence oyunun hikayesi o kadar iyi değildi. Oyunun geneli bana göre 10/8 ya da 10/7.

Hocam oyunu abartı bulmanız çok normal bende yaklaşık 1 yıl önce oynadım ve çok abartı buldum ve oyunu bile bitirmedim.

Çünkü bu oyun 12 yıllık bir oyun sizin gidip de bu oyunu Spider-Man'le Black Myth: Wukong'la karşılaştırmanız yanlış olmuş.

Ki zaten bu da kişisel bir tercih örneğin benim için NFS Heat TLOU'dan daha iyi bir oyun kişisel görüş yani.

Yakın zamanda hem TLOU 1 ve TLOU2'yi bitiren biri olarak söylüyorum. TLOU 1 dönemine göre değerlendirilmeli günümüzde göre değil. Şahsen hikaye olarak TLOU1> tlou2 çok daha hoşuma gitti. Tabii oynanış olarak TLOU 2 çok daha güzel bir oyun ama dediğim gibi TLOU 1 eski bir oyun günümüz oyunlara göre değerlendirmek yanlış olur.

İnsanların tabii ki ki kafası dolu olduğu sadece beynini kapatıp içine girmek istediği oyunlar var. Bende DMC5'te vergil ile az SSS combo denemedim fakat bu saydığınız oyunların her ne kadar oynanışı iyi olsa da hikayesi iyi olmadıktan sonra akılda kalıcığı kalmıyor ne yazık ki. Bir nevi LoL gibi. Oynanış zevki dopamin tavan fakat boşa geçen zaman olarak düşünüyorum bir nevi bu kadar çok oyun çıkarıldığı bir dönemde bu oyunlara zaman ayırmak tam bir vakit kaybı ne yazık ki. Herkesin zevki farklı olabilir size her ne kadar hak versemde bana hitap etmiyor.
"LOL gibi" demeniz de küfür gibi hissettirdi doğrusu. Kitlesi ve rekabetçiden nefret etmem kaynaklıda abartıyor olabilirim.

Şahsen DMC serisinin hikayesi içinde oynuyordum, bana göre güzel hikayesi var. Özellikle 3. oyun. Demek ki her hikaye herkese geçmiyor.
Bende daha çok karakterlere ve işin mizahına göre "S Tier" veriyorum oyunlara. Diyaloglar kaliteli, karakterler sevilesi olunca hikaye akıyor hertürlü.
TLOU serisi mizahtan yoksun ve karakterlerde samimi gelmediği çin "A katmanı" benim için.

Konunun sahibi benim ve arkadaşlar çok boş yapmışsınız bunu hakaret olarak söylemiyorum insanlar TLOU 1'i beğenecek sevecek diye bir şey yok ben abartılan bir oyun diyorum sanki burada TLOU'ya küfür etmişim gibi bir algı oluşmuş herkesin kendi fikri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı