TLOU 2 oynanır mı?

dostlar artı olarak uncharted serisi hangi sırada oynanmalı

Eki Görüntüle 2470940
Drake's Fortune ilki, Uncharted 2, Uncharted 3, Uncharted 4 ve The Lost Legacy. LoT Collection Uncharted 4 ve The Lost Legacy'yi birlikte veren bir paket. Not: İlk oyunlar biraz eski hissettirebilir, hikayeyi dinleyip 3'ten başlayabilirsin.

Son düzenleme:
Hikayeyi beğenmeyenlerin neden beğenmediğini pek anlayamıyorum ama hikayeye ya bayılacaksın ya da nefret edeceksin büyük ihtimalle. Spoiler yemediysen her türlü harika duygular yaşatır, akar gider. Ama hikaye dışında diğer şeyler tartışmaya pek açık değil bence görsellik, oynanış, animasyonlar, ses tasarımı her şeyiyle çok nadir görülebilecek başyapıt seviyesinde AAA bir oyun.

Skull and Bones'un başındaki adam AAAA olacak bizim oyun diyordu. TLOU serisine yeni alfabe açmak lazım :D

Oynanmaz mı hocam ya 30 saat sürdü tabii bazı bölümlerde öldüm bayağı mekanları gözden kaçmasın diye araştırdım ve kaçırmışım bazı şeyleri :D tekrar başlayıp bitereceğim bence direk oynayın.

Malum olaydan sonra Neil Druckmann'a düşmanım hocam. Cory Balrog adamın köküdür. Sam Lake adamın köküdür.
Üçü de adamın dibi. Part II hikayesi de 10/10'du bana göre. İstediğimiz gibi olmadı diye suçlayamayız. Hikaye onun sonuçta, 25 saatlik tek bir oyun deneyiminde tüm duyguları yaşatmayı başardı. Kimsenin daha iyi ve daha etkileyici bir hikaye yazabileceğini düşünmüyorum. Ama beğenmediyseniz de fikriniz değişmez. RDR 2 de dahil birçok başyapıt çeşitli nedenlerle kötüleniyor yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
İkisi de adamın dibi. Part II hikayesi de 10/10'du bana göre. İstediğimiz gibi olmadı diye suçlayamayız. Hikaye onun sonuçta, 25 saatlik tek bir oyun deneyiminde tüm duyguları yaşatmayı başardı. Kimsenin daha iyi ve daha etkileyici bir hikaye yazabileceğini düşünmüyorum. Ama beğenmediyseniz de fikriniz değişmez. RDR 2 de dahil birçok başyapıt çeşitli nedenlerle kötüleniyor yapacak bir şey yok.
Hikaye baya kötü bu arada. Zaten dünya bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Kimi sever kimi sevmez bence daha fazla anlatmanın manası yok. Oyun oynanır mı oynanır mükemmel oyun bu konu ayrı.

Hikaye baya kötü bu arada. Zaten dünya bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Kimi sever kimi sevmez bence daha fazla anlatmanın manası yok. Oyun oynanır mı oynanır mükemmel oyun bu konu ayrı.
Bu tarz yorumlarınızda "bence" diye ekleseniz hoş olur, istatistiksel olarak çoğunluk hikayeyi beğendi sonuçta. Ama azımsanmayacak kadar beğenmeyen olduğu gerçek. Benim anlamadığım beğenenler mantıklı sebepler sayarken beğenmeyenlerden neden beğenmediklerini hâla anlayamadım. Bu işi bilen adamlar, sektörün içinden insanlar, hikayenin mükemmel olduğunu söylüyor. Bu hikaye bayağı kötüyse hangi oyun daha iyi bu da bir merak konusu. TLOU serisi bence hikaye anlamında rahat ilk 5'tedir. 2 oyunda da bir kusur göremedim, özellikle aradım bir de ama yok yani.

Hocam favori hikaye oyunumdur öneririm rakip olarak herhangi bir hikaye oyun serisi tanımam dizisini de izleyebilirsin.
Bence hâla RDR 2 bir tık daha iyi ama hikaye bu kadar akıcı değil tabi.
Hocam TLOU1'den sonra hikaye bozmuş demelerinin sebebi çok ayrı, hikaye gayet güzel sadece oynayıp görmen gerek TLOU serisi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi serisi olabilir yaklaşık bir 20 saatte bitirebilirsin.
Aynen sadece 1-2 detayı beğenmeyenler, hoşuna gitmeyenler hikaye çöp diyor.

Son düzenleme:
Bu tarz yorumlarınızda "bence" diye ekleseniz hoş olur, istatistiksel olarak çoğunluk hikayeyi beğendi sonuçta. Ama azımsanmayacak kadar beğenmeyen olduğu gerçek. Benim anlamadığım beğenenler mantıklı sebepler sayarken beğenmeyenlerden neden beğenmediklerini hâla anlayamadım. Bu işi bilen adamlar, sektörün içinden insanlar, hikayenin mükemmel olduğunu söylüyor. Bu hikaye bayağı kötüyse hangi oyun daha iyi bu da bir merak konusu. TLOU serisi bence hikaye anlamında rahat ilk 5'tedir. 2 oyunda da bir kusur göremedim, özellikle aradım bir de ama yok yani.
Ben şahsen malum olaya büyük taktım. Hadi onu anlayabiliyorum, olaydan sonra Ellie Abby olayları kadar saçma bir şey yok zaten. Dünyanın en saçma olayları Ellie Abby arasında geçiyor. Bu bencesi işin tabi. Beğenen de var bir o kadar da beğenmeyende var. Hikayesiyle çok tartışılan bir oyun. TLOU 2'nin hikayesini ilk 50 ye bile sokmam. Teknik kısmında ise bir şaheser ama dediğim gibi hikaye benim nazarımda baya baya kötü.

Bugün indirdim aralıksız 8 saat aktı. Çok süper oyun. Oynadığım ilk 8 saatinde hikayeden de memnunum. Hikaye spoileri yiyen ve bilen biri olarak çok takma. Oynanış süper, teknik anlamda süper, hikaye dramatizesi çok iyi. İki kadın öpüştü diye çöpe atılacak bir oyun değil, ki ilk oyunda da Ellie bu tarafa yatkındı, lez olması yeni değil. Kesinlikle al Parana fazlasıyla değer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı