TLOU part 1 düzgün çalışmıyor

mrhheinz

Centipat
Daha fazla  
TLOU part 1 oyunun Steam'den çalıştırdığımda donuyor ve uzun süre sonra açılıyor. Oyunda ise 3 saniye durup kapanıyor ve alttaki hataları veriyor. Çözümü nedir?

GPU AMD ise VRAM optimizasyonu NVIDIA'a göre kötü. 8 GB VRAM vardır diye tahmin ediyorum. FSR performansta oynayın.

GPU AMD ise VRAM optimizasyonu NVIDIA'a göre kötü. 8 GB VRAM vardır diye tahmin ediyorum. FSR performansta oynayın.

Bende RX 6700XT var hocam 12 GB VRAM var ultrada rahat rahat oynatması lazım nrmalde ama oyunun optımızasyonundan dolayı orta grafıkle yetındım normale gore cok az donma yaptı orta grafıkte donmadan 2 saat falan oynayabıldım sonrasında dondu, her bölümü falan gectıgınızde kayıt almayı onerırım ne zaman doncagı bellı olmuyor. orta grafıge aldıgım ıcın fsr falan acmadım sıkıntı yapmadı

ama ıslemcım i5 13400f stok sogutucu oldugundan 80 derece sabıt ):

Hocam ben de RX7600 ile oynadım. GPU ultrada oynatmaya yetecek belki ama sürekli VRAM yetmemesinden oyun çöküyordu. Bende FSR performans ya da dengelide oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…