Çözüldü TLOU Part 1 Xbox gamepad ile "göz at" modu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Ankara 💻
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro

Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB
Meslek
Joker
Oyunu Steam üstünden 8.nesil gamepad ile oynuyorum. Bildiğiniz üzere göz at isimli bir hareket mevcut düşmanların yerini anlayabilmek için. Klavyede X tuşuna basılı tutunca çalışıyor fakat gamepad üstünden L3 tuşuna basılı tutunca olmuyor. Tuş bozuk değil, farklı bir tuşa atadım ve o tuşa basılı tutunca da çalışmıyor. Bu problem neden olabilir? Her defasında klavyeye eğilip oradan yapmak istemiyorum. @Mirza Kaplan fikriniz var mı acaba?

Hocam Xbox gamepad ile rahatça oynayabildiniz mi? 9. Nesil Xbox kontrolcüm var ve yakın zamanda başlamayı düşünüyorum da.

Evet oynayabildim gayet rahat. Sony, oyunları PC'ye getirirken Xbox kolunu da düşünüyor ve ona özel tuşları atıyor veya optimize ediyor. Mesela bu oyunda fener çok açık kalınca DualShock veya DualSense kolu direkt sallamak gerekiyor fakat Xbox kolunda jiroskop yok. Bunun için sol analogu sallıyorsunuz. Her şeyi düşünülmüş kısaca. Problem olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı