TLOU part 1 için DLSS FPS arttırmıyor

Gigastico

Centipat
Daha fazla  
The Last of Us Part 1'de DLSS Super Resolution'dı adı, yanlış hatırlamıyorsam. Açmama rağmen oyun içinde hiçbir FPS fark etmiyor ve görüntüde de fark yok. Yani açık gözüküyor ama çalışmıyor. Bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu kare oluşturma gelmeden önce bitirmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada tam olarak 5. saniyede var. Tabii korsan oynuyorsan bu güncellemeye sahip olması gerekiyor oyunun Steam veya Epic ise çoktan almıştır otomatik.

Anlaşıldı hocam bende niye olmadığı 😀 teşekkür ederim tekrardan yardımınız için.

The Last of Us Part 1'de DLSS Super Resolution'dı adı, yanlış hatırlamıyorsam. Açmama rağmen oyun içinde hiçbir FPS fark etmiyor ve görüntüde de fark yok. Yani açık gözüküyor ama çalışmıyor. Bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim.
Hocam yazılanlardan bağımsız yazıyorum tlou 1 ve 2 pcden bitirdim 1. Oyunda dlss sorunlu ama 2. Oyunda duzelttiler yani ilk oyunda dlss istediğiniz kadar deneyin düzgün çalışmaz fsr ile oynayın 2. Oyunu oynarsanız dlss ile oynayın.

Hocam yazılanlardan bağımsız yazıyorum TLOU 1 ve 2 PC'den bitirdim 1. oyunda DLSS sorunlu ama 2. oyunda duzelttiler yani ilk oyunda DLSS istediğiniz kadar deneyin düzgün çalışmaz FSR ile oynayın 2. oyunu oynarsanız DLSS ile oynayın.

Anladım hocam tamamdır. Çok bir FPS farkı yaratmıyor zaten açıp kapatınca.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı