Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan OrchiiX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 669
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dizisi konusunda haklı olsan da ben oyun konusunda öyle düşünmüyorum. Kıyamet sonrası evrende yine eş cinsel insanlar yine olacak. Ellie dina ilişkisi gayet ayarında anlatılmış, şu an için sjw woke kavgası edilirken o evrende herkes hayatta kalmaya çalışıyorken kimse bununla ilgilenmiyor olmasi güzel bir detay olmuş.
Ellie hetero bir karakter olsaydı, erkek bir sevgilisi olsaydı hikayeye ekstra bir şey katmazdı. Daha iyi bir hale gelmezdi.

1. oyunda da bill karakteri es cinseldi ancak bu ufak detaylarda verildiği için coğu kişi fark etmedi bile. Left behind dlcsisinde ise ellie riley ilişkisini gördük.

Neyi uygun dostum? Başında öpüşüp üst üste biniyorlar. Ortalarında birbirlerini okşuyorlar, sonlarındana ellerinde çocuk yine ellie dinayı arkadan boğazını falan öpüyor. Gereksiz gereksiz sahneler. Biz yapımcının fantezilerini görmek zorunda mıyız?

Dostum bende senin düşüncene saygı duyuyorum fakat Days Gone oynanış açısından sıkıcıydı. Hikaye bana göre çok daha iyi. Sonuda çok güzeldi. En azından ana karakterimiz trans değildi. Bu kendi düşünc

Neyi uygun dostum? Başında öpüşüp üst üste biniyorlar. Ortalarında birbirlerini okşuyorlar, sonlarındana ellerinde çocuk yine ellie dinayı arkadan boğazını falan öpüyor. Gereksiz gereksiz sahneler. Biz yapımcının fantezilerini görmek zorunda mıyız?
hocam sadece bunlar da değil ki 12 yaşındaki çocukta eşcinsel buda var

İş bu sahneler ise çoğu yapımı görmememiz gerekir. Mesela Game of Thrones veya euphoria sırf bu sahnelerden dolayı izlenmez yapımlar mı?

İş bu sahneler ise çoğu yapımı görmememiz gerekir. Mesela Game of Thrones veya euphoria sırf bu sahnelerden dolayı izlenmez yapımlar mı?

Bahsettiğin filmleri izlemedim. Oyunsada oynamadım. Mesela RDR 2 çok daha başka. Neden Rockstar gibi büyük bir firma oyunlarında LGBT'yi öve öve anlatmıyor? Çünkü odak noktaları hikaye. Sosyal mesaj oyuna uygun bir şey değildir. Oyuna kişisel fanteziler veya politika bulaşırsa o oyun artık oyun değildir.

Bahsettiğin filmleri izlemedim. Oyunsada oynamadım. Mesela RDR 2 çok daha başka. Neden Rockstar gibi büyük bir firma oyunlarında LGBT'yi öve öve anlatmıyor? Çünkü odak noktaları hikaye. Sosyal mesaj oyuna uygun bir şey değildir. Oyuna kişisel fanteziler veya politika bulaşırsa o oyun artık oyun değildir.

Hocam GTA 5'e gelen LGBT güncellemeleri veya fantezisel karakterler cinsel tercihlere girmez mi?

Hocam GTA 5'e gelen LGBT güncellemeleri veya fantezisel karakterler cinsel tercihlere girmez mi?

Ana karakterlerden bahsediyorum dostum. GTA serisinde hangi karakterimiz eş cinsel? Ana karakterden bahsediyorum. Yan karakterlerin tercihleri benim umurumda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı