Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan OrchiiX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 669
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Trevoru öven kim zaten dostum. Ama en azından eş cinsel değil. Ona bakarsan Ellie'de toplumu bozmuyor mu? Bir sürü insanı öldürdü. Hamile kadın dahil.

Owenle abby de oyunda ilişkiye giriyor bizim ahlakımız bir video oyunu ile bozuluyorsa o sahnelerde de bozulur? Neden sadece ellienin eş cinsel olmasını hedef gösteriyorsunuz anlamadım, ben LGBT savucunusu birisi değilim ancak sunduğunuz argumanlar bana cok saçma geliyor

Owenle abby de oyunda ilişkiye giriyor bizim ahlakımız bir video oyunu ile bozuluyorsa o sahnelerde de bozulur? Neden sadece ellienin eş cinsel olmasını hedef gösteriyorsunuz anlamadım, ben LGBT savucunusu birisi değilim ancak sunduğunuz argumanlar bana cok saçma geliyor.

Aynısı hocam LGBT desteklenecek bir şey değil doğru aynı şekilde desteklemiyorum ancak oyunda bir tercihte bulunulmuş bu tercihe göre oyunu oynadım beğendim ellienin eş cinsel olması pek umurumda olmadı.

Aynısı hocam LGBT desteklenecek bir şey değil doğru aynı şekilde desteklemiyorum ancak oyunda bir tercihte bulunulmuş bu tercihe göre oyunu oynadım beğendim ellienin eş cinsel olması pek umurumda olmadı.

Bence arkadaş oyunda eş cinsellik var diye ön yargı geliştirmiş ve o şekilde oynamış. Ben oynarken gram rahatsız etmemişti o sahneler beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı