- Makaleler
- 1
Daha fazla
Witcher 3 için birçok çıplaklık içeren sahne var, tlou2nin finalinde birbirine aşık iki kişinin sarılması, öpüşmesi var. İlk sahneyi hatırlamıyorum.Neyi uygun dostum? Başında öpüşüp üst üste biniyorlar. Ortalarında birbirlerini okşuyorlar, sonlarındana ellerinde çocuk yine ellie dinayı arkadan boğazını falan öpüyor. Gereksiz gereksiz sahneler. Biz yapımcının fantezilerini görmek zorunda mıyız?
Gereksiz konusunda eğer oyunlarda ask, cinsellik olan sahneleri gereksiz buluyorsanız bir sey diyemem.
Ben de diyorum ki RDR2'de Arthur es cinsel olsa o eski aşkı erkek olsa hikaye açısından bir şey değişmezdi. Tlou2 icin de aynısı geçerli.Bahsettiğin filmleri izlemedim. Oyunsada oynamadım. Mesela RDR 2 çok daha başka. Neden Rockstar gibi büyük bir firma oyunlarında LGBT'yi öve öve anlatmıyor? Çünkü odak noktaları hikaye. Sosyal mesaj oyuna uygun bir şey değildir. Oyuna kişisel fanteziler veya politika bulaşırsa o oyun artık oyun değildir.
Ki RDR2 döneminde ırkçılık çok yaygınken çetede siyahi, kızılderili insanlar var ve gram umursanmıyor.