TLOU Part 2 PC versiyonu açılırken siyah ekranda kalıp kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Segvano36

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 cl16 3200 MHz
Ekran kartı
Rx 6600
Anakart
h510 m-k
İşlemci
i5 11400f
Steam üzerinden ön siparişten aldım ve dün gece indirdim, bugün açmaya çalıştığım zaman siyah ekranda kalıp oyun kendi kendini kapatıyor, bilgisayarım sistem gereksinimlerini yeterince kaldırıyor, hatta testlere baktım yabancı bir yayıncı GTX 1650 ile oynamış ve 3060 ile yağ gibi akıcı şekilde oynuyordu ve ekran kartım 3060 ile neredeyse denk fakat oyun açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden ön siparişten aldım ve dün gece indirdim, bugün açmaya çalıştığım zaman siyah ekranda kalıp oyun kendi kendini kapatıyor, bilgisayarım sistem gereksinimlerini yeterince kaldırıyor, hatta testlere baktım yabancı bir yayıncı GTX 1650 ile oynamış ve 3060 ile yağ gibi akıcı şekilde oynuyordu ve ekran kartım 3060 ile neredeyse denk fakat oyun açılmıyor.
reis bende oyuna giriyor ana ekrana falanda giriyorum ama hikaye modunu başlatınca ekran kararıyor daha gelmiyor neden olabilir acaba steamdan paylaşımlı hesap alıp part 1 i bitirmiştim aynı şekilde part 2yide bitircektim böyle bir sorun oldu nasıl düzeltebilirim

Reis bende oyuna giriyor ana ekrana falan da giriyorum ama hikaye modunu başlatınca ekran kararıyor daha gelmiyor neden olabilir acaba Steam'den paylaşımlı hesap alıp part 1'i bitirmiştim aynı şekilde part 2yide bitircektim böyle bir sorun oldu nasıl düzeltebilirim?

Ekran kartın AMD ise o dediğim driveri kur açılır yüksek ihtimal, ama NVIDIA ise bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı