TLOU Remake vs Bloodborne

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İki oyundan birisini ön sipariş açılınca PC için almak istiyorum. TLOU remake 2 Eylül'de konsola çıkacak PC için çıkışından birkaç ay sonra ön siparişi açılır. Bloodborne 1 yıl sonra falan remaster ya da remake yapılıp PC için duyurulur muhtemelen. 2024'te yeni PC alacağım zam gelmeden oyunları toplamak istiyorum. Zaten 2 sene boyunca bilgisayarda fazla oyun oynayamayacağım. Bloodborne'u uzun zamandır PC için bekliyorum fakat TLOU remake oynanış videosu da bir hayli ilgimi çekti. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyundan birisini ön sipariş açılınca PC için almak istiyorum. TLOU remake 2 Eylül'de konsola çıkacak PC için çıkışından birkaç ay sonra ön siparişi açılır. Bloodborne 1 yıl sonra falan remaster ya da remake yapılıp PC için duyurulur muhtemelen. 2024'te yeni PC alacağım zam gelmeden oyunları toplamak istiyorum. Zaten 2 sene boyunca bilgisayarda fazla oyun oynayamayacağım. Bloodborne'u uzun zamandır PC için bekliyorum fakat TLOU remake oynanış videosu da bir hayli ilgimi çekti. Hangisini önerirsiniz?

İkisini de oynamış biri olarak kesinlikle The Last of Us öneririm. Bloodborne ise Dark Souls gibi bir oyun ama çok sıkıyor Last of Us ise tam tersine yağ gibi akıp gidiyor.

Ayrıca ikisi de genel olarak karanlık bir temaya sahip fakat Bloodborne oynayınca insana bir sıkıntı geliyor.

İkisini de oynamış biri olarak kesinlikle The Last of Us öneririm. Bloodborne ise Dark Souls gibi bir oyun ama çok sıkıyor Last of Us ise tam tersine yağ gibi akıp gidiyor.

Ayrıca ikisi de genel olarak karanlık bir temaya sahip fakat Bloodborne oynayınca insana bir sıkıntı geliyor.

Bloodborne'un teması çok hoşuma gitmekte. Ayrıca Bloodborne çok uzun bir oyun olmadığından TLOU'ya oranla daha ucuz olacağını düşünüyorum. Bloodborne'u aylardır PC için bekliyorum zaten ama TLOU Remake de çok hoş duruyor. Bloodborne'u daha çok istiyorum sanki ama TLOU mu alsam diyorum bir yandan. Hangisi daha ucuz olursa onu alacağım zaten ama aynı fiyattan çıkarlarsa hangisini almalıyım? Ayrıca Bloodborne alırsam PvP de oynarım. Ayrıca Bloodborne'un combatı hızlı değil mi? Bir de ilk defa sizden bu kadar kötü yorum duydum Bloodborne hakkında.

Bloodborne'un teması çok hoşuma gitmekte. Ayrıca Bloodborne çok uzun bir oyun olmadığından TLOU'ya oranla daha ucuz olacağını düşünüyorum. Bloodborne'u aylardır PC için bekliyorum zaten ama TLOU remake de çok hoş duruyor. Bloodborne'u daha çok istiyorum sanki ama TLOU mu alsam diyorum bir yandan. Hangisi daha ucuz olursa onu alacağım zaten ama aynı fiyattan çıkarlarsa hangisini almalıyım? Ayrıca Bloodborne alırsam PvP de oynarım. Ayrıca Bloodborne'un combatı hızlı değil mi? Bir de ilk defa sizden bu kadar kötü yorum duydum Bloodborne hakkında.

Oynamadan önce ben de çok istekliydim ve teması çok hoşuma gidiyordu. Sonradan 1 saat oynayıp bıraktım. The Last of Us daha iyi bir seçim. Combat hakkında bir şey diyemem oynayalı uzun zaman oldu.

Oynamadan önce ben de çok istekliydim ve teması çok hoşuma gidiyordu. Sonradan 1 saat oynayıp bıraktım. The Last of Us daha iyi bir seçim.combat hakkında bir şey diyemem oynayalı uzun zaman oldu.

Hocam ölüp çabuk pes edeceğimi düşünüyorsanız söyleyim. Daha önce souls-like oyunlar oynadım ve Elden Ring'i çok seviyorum. Bloodborne combatı da çok hoş görünüyor. Ayrıca Emin Çitak'tan videolarını izlerken sıkılmamıştım. Sanırsam Bloodborne'u tercih edeceğim.

Hocam ölüp çabuk pes edeceğimi düşünüyorsanız söyleyim. Daha önce souls-like oyunlar oynadım ve Elden Ring'i çok seviyorum. Bloodborne combatı da çok hoş görünüyor. Ayrıca emin çitak'tan videolarını izlerken sıkılmamıştım. Sanırsam Bloodborne'u tercih edeceğim.

Bu sizin seçiminiz. Ben yine de TLOU öneririm.

Daha bloodbornun Pc ye gelip gelmeyeceği belli değil.Gelse bile arada 7-8 ay olur en az niye karşılaştırma yapıyosunuz anlamadım.Aradaki sürede para biriktirecek kadar çok kazanmıyorsanız direk ikisinide 30 liraya hesap alıp oynayın 10 yıllık oyunlara 500 lira vermeye değmez.

Daha bloodbornun PC'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Gelse bile arada 7-8 ay olur en az niye karşılaştırma yapıyosunuz anlamadım. Aradaki sürede para biriktirecek kadar çok kazanmıyorsanız direk ikisini de 30 liraya hesap alıp oynayın 10 yıllık oyunlara 500 lira vermeye değmez.

Hocam kendi hesabımda olması daha iyi olur. Ayrıca TLOU Remake bu orijinal oyun değil. Bloodborne ise 10 değil 7 yıllık oyun. Bloodborne 2024'te bilgisayara çıkmış olur. Sony arka planda Bluepoint'e Remake ya da Remaster yaptırıyor muhtemelen. Bilgisayara TLOU geliyor, Spider-Man geliyor, GoW geldi, HZD geldi, Uncharted geliyor, Days Gone geldi ve geriye ne kaldı? TLOU 2, GoT ve Bloodborne. GoW Ragnarök, Horizon FW demeyin onlar daha yeni uzun bir süre boyunca PC'ye gelmezler. TLOU 2 de daha gelmez TLOU 1 yeni geliyor. Geriye ne kaldı? Bloodborne ve GoT. Sony Elden Ring'in hype dalgasının azalmasını istiyordur muhtemelen önce GoT bilgisayara gelir sonra Bloodborne gelir. 2023 sonlarında ön siparişe açılır tahminimce.

Önceki TLOU oyununu oynadıysanız Bloodborne, oynamadıysanız TLOU öneririm.

Bu sizin seçiminiz. Ben yine de TLOU öneririm.

Bloodborne'u daha çok istiyorum sanki. Muhtemelen uzun zamandır beklediğimden kaynaklı. Ayrıca oynanışı ve atmosferi çok güzel görünüyor ara sıra Emin Çitak'tan izliyorum ve çok istiyorum oyunu. Miyazaki'nin yapmaktan en çok gurur duyduğum oyunum Bloodborne oldu sözünden sonra iyice isteğim arttı zaten.

TLOU 1 Remake oynanış videosunu tekrar izledim ve ilk oyundan pek bir farkı yok sanki dedim. 2024'te muhtemelen önce Bloodborne sonra bu oyunu alırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı