TN monitör panel kaliteli midir?

Hocam istemeden değil bilerek kiriyorsunuz insanları. Tn panel bir seçenektir. Oyuncuların kullandığı ve çoğu kişinin sırf özellikleri için aldığını
Merhabalar, TN panel bir monitör kullanıyorum. Hani bu panele çok kötü diyorlar, hani gerçekten berbat mı ben kötü bir seçim mi yaptım? Gerçekten şu an bayağı gerildim.
Kimseye kulak asmayın oyun oynuyorsanız TN panel iyi paneldir. İmkanınız olduğunda yeni nesil TN yada diğer panellere geçersiniz. İyi oyunlar.

Bence TN panelin geçmişte kalmasi lazım artık. Daha hızlı vs guzellemelerine de inanmayın, kim anlıyor ki o hızı? Göz zevki için kesinlikle İPS, VA panel tercih edilmesi lazim. Bütün bunlar TN paneli hiç alınmaz da yapmıyor elbette, aynı boyut, ayni çözünürlük TN panel cok daha ucuz oluyorsa eğer, kişinin ihtiyaçlarına ve bütçesine göre tercih edilebilir. Kısacası neyi ne fiyata aldığını biliyorsan problem yok.

Merhaba yazım kurallarından ceza almıştım cevap veremedim oyun için aldım ve monitör şu anda 10 bin TL 165Hz 1ms hani hatamı yaptım.

Hocam istemeden değil bilerek kiriyorsunuz insanları. TN panel bir seçenektir. Oyuncuların kullandığı ve çoğu kişinin sırf özellikleri için aldığını.

Kimseye kulak asmayın oyun oynuyorsanız TN panel iyi paneldir. İmkanınız olduğunda yeni nesil TN ya da diğer panellere geçersiniz. İyi oyunlar.

Oyun oynuyorum hocam hani kötü değil değil mi? Oyun için aldım.
Hangi monitör hocam bu?

Tam markasını hatırlamıyorum hocam.
Renkler olarak evet ama e-sporcu'ların çoğu TN panel kullanır.
TN paneller daha hızlı çalışır ve daha az gecikme süresi verir.

Oyun için aldım iyi mi yaptım hocam şimdi.

TN panelin renk canlılığı konusunda IPS ve VA'dan daha kötü olması bir sır değil, hoş bazen TN panel monitörlerin renkleri bazı VA panellilerden daha kaliteli olabiliyor.

FPS oyuncuları TN paneli daha çok tercih eder, eğer böyle bir kişiliğin var ise kötü bir seçim değil.

Oyun için aldım hani renk konusundada göz yoruyor diyen arkadaşlar var bende hiç yormadı bu denilen kötü olan durumlar hiç olmadı hani moralim bozuldu hatamı rttim diye iyi alamadımmi diye.
10 bin lira TN monitör biraz tuhaf geldi açıkçası bir de 165 Hz. Emin misiniz ya da monitörün modeline bakıp atma ihtimaliniz yok mu?

165Hz TN panel eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı