Toca boca neden bu kadar seviliyor?

Toca boca neden bu kadar seviliyor? Evet, bu oyunu küçükler seviyor, fakat bir amaç yok bom boş karakter giydiriyorsun ev falan yapıyorsun, tek başına roleplay yapmak saçmalık değil mi?

Amacı olmadigi icin olabilir simdi gidip cocuga hikayeli bir oyun oynatsan anlayabilecek mi o yastaki bir çocuk daha cok freeworld tarzi oyunlar seviyorlar.
 
Ama tek başına arkadaş falanda giremiyor.
Yahu herkesin eğlence anlayışı seninle aynı olmak zorunda mı? Eskiden maket evler yapar karakterleri kendi kendimize konuşturur bütün gün onunla eğlenebilirdik. Çocuk bu ne bilsin online arkadaşla oyun oynamayı. Kaldı ki çocuklara hitap eden bir oyunda online etkileşim bence sakıncalı. Neden kafaya taktıysan bunu bu kadar.
 
Toca kitchen hala çok güzel arada girerim.

O güzel fakat ben toca Boca'dan bahsediyorum.

Yahu herkesin eğlence anlayışı seninle aynı olmak zorunda mı? Eskiden maket evler yapar karakterleri kendi kendimize konuşturur bütün gün onunla eğlenebilirdik. Çocuk bu ne bilsin Online arkadaşla oyun oynamayı. Kaldı ki çocuklara hitap eden bir oyunda Online etkileşim bence sakıncalı. Neden kafaya taktıysan bunu bu kadar.

Minecraft oynayabilir bir çocuk onun için eğitici olur.
 
Küçükler roleplay yapmayı severler. Karakterleri yönetip konuşturmayı, istediğini yaptırmayı...
6-7 yaşındaki birisi ile 12-13 yaşındaki birisinin zihni aynı değildir hem.
 
O güzel fakat ben toca Boca'dan bahsediyorum.



Minecraft oynayabilir bir çocuk onun için eğitici olur.
Oynayabilir. Toca Boca da oynayabilir. Çocuk ne ile eğleniyorsa onu oynayabilir. Gören de sanır ki hiç komedi filmi, aksiyon filmi falan izlemedin. Hep belgesel, IMDB top 250. Her şey eğitici amaçla yapılmak zorunda değil.
 

Geri
Yukarı