TOD, Digitürk, Beinsports üzerinden Süper Lig'i uydudan izleme

pc_ustasi

Picopat
Daha fazla  
Süper Lig'i TOD, Digitürk ve Beinsports'dan izleyebiliyoruz sanırsam başka var mı bilmiyorum. Acaba bu veya başka platformlardan hangi pakette uydu ile izleyebilirim? Televizyonum akıllı değil olsa bile ben internet kalitesiyle maç izlemek istemiyorum. Böyle bir şey var mı? Eskiden her şey böyleydi şimdi internete taşıdılar. Uydu kalitesinin tadı bir başka.

Süper Lig'i TOD, Digitürk ve Beinsports'dan izleyebiliyoruz sanırsam başka var mı bilmiyorum. Acaba bu veya başka platformlardan hangi pakette uydu ile izleyebilirim? Televizyonum akıllı değil olsa bile ben internet kalitesiyle maç izlemek istemiyorum. Böyle bir şey var mı? Eskiden her şey böyleydi şimdi internete taşıdılar. Uydu kalitesinin tadı bir ba
Digitürk'ün kendi kanal cihazını almanız lazım bildiğim kadarıyla.

Bende kutulu Digitürk var. Digitürk'de kutulu paketler uydu yayını yapıyor. Eve gelip kurulum yapıyorlar. Bazı kanallar dijital yayın yapıyor, bunlar mecbur internetten. S Sport Plus ve Tabii buna örnek olarak gösterilebilir.

Dijital yayınlara geçme amaçları artık internet hızları yükseldiği için çoğunluğun evinde 1000 Mbps internet var doğal haliyle kayıp olmuyor yayınlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk'ün kendi kanal cihazını almanız lazım bildiğim kadarıyla.
Ben de kutulu Digitürk var. Digitürk'de kutulu paketler uydu yayını yapıyor. Eve gelip kurulum yapıyorlar. Bazı kanallar dijital yayın yapıyor, bunlar mecbur internetten. S Sport Plus ve Tabii buna örnek olarak gösterilebilir.

Dijital yayınlara geçme amaçları artık internet hızları yükseldiği için çoğunluğun evinde 1000 Mbps internet var doğal haliyle kayıp olmuyor yayınlarda.
Tamamdır, teşekkür ederim bilgi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı