TOD TV görüntü kalitesi nasıldır?

Son düzenleme:
Onu öğrenmeye çalışıyorum ben de arada 40 TL'lik bir fark var ve ben de vermek istemiyorum eğer 1080p olarak veriyorsa. İnternetim şükürler olsun ki iyi altyapım fiber 120 Mbps.

Üzülerek aldığım bilgi bu yönde oldu ama şimdi @mr.chawick sen böyle deyince de muallakta kaldım..

Eki Görüntüle 2284553
Şöyle bir şey tespit ettim beIN 1 yayınlarını 1080p izleyebiliyorum, geri kalan kanallar ise 720p. Bu durumu da beIN 3 kanalındaki Premiere Lig maçını izlemek istediğimde fark ettim. Fakat görüntü kesinlikle kötü diyemem, bir 1080p olmasa da benim için gayet yeterli düzeydeydi.

beIN 1 yayınlarını 1080p izleyebiliyorum
Yayıncı kuruluşun keyfine kalmış bir durum bu. Genelde en fazla izlenen kanalları 1080p yayın ile yayınlamaya çalışıyorlar. Belgesel kanalarına girip bakarsanız 720p yayın seçeneği bile bende görünmüyor ama yine kafalarına eserse tekrar ekleyebilip, kaldırabiliyorlar. Tabi yayını 1080p verseler bile izlemek için büyük ekran satın almış olmak gerekiyor.
Bu durumu da beIN 3 kanalındaki Premiere Lig maçını izlemek istediğimde fark ettim. Fakat görüntü kesinlikle kötü diyemem, bir 1080p olmasa da benim için gayet yeterli düzeydeydi.
Sizin gözünüz kötü yayına alışmışsa bir şey diyemem hocam.

Yayıncı kuruluşun keyfine kalmış bir durum bu. Genelde en fazla izlenen kanalları 1080p yayın ile yayınlamaya çalışıyorlar. Belgesel kanalarına girip bakarsanız 720p yayın seçeneği bile bende görünmüyor ama yine kafalarına eserse tekrar ekleyebilip, kaldırabiliyorlar. Tabi yayını 1080p verseler bile izlemek için büyük ekran satın almış olmak gerekiyor.

Sizin gözünüz kötü yayına alışmışsa bir şey diyemem hocam.
Fenerbahçe, Galatasaray maçlarını 1080p izleyebiliyorum, onun dışında diğer maçları 720p izlesem de benim için yeterli. Donmadan izleyebilmek önemli, TOD onu da sağlıyor. IPTV'den sonra ilaç gibi geldi kısaca. 🙂

(Bu kalite bilgisini geç öğrendiğim için artık önümüzdeki sene ek seçenekle birlikte alırım.)

Merhaba acaba memnun kaldınız mı? Sezonluk süper dolu paketini almayı düşünüyorum. Bir de merak ettiğim şey sadece Galatasaray'ın maçlarını izlemek için alacağım, bu pakette Galatasaray'ın maçları var mı yani seçtiğimiz takımın? Kurulum esnasında büyük takımlardan sadece 1'ini mi seçtiriyor, yoksa hepsi mi oluyor, o kısmı tam anlamadım.

Size de sormuş olayım. @mr.chawick

Merhaba acaba memnun kaldınız mı? Sezonluk süper dolu paketini almayı düşünüyorum. Bir de merak ettiğim şey sadece Galatasaray'ın maçlarını izlemek için alacağım, bu pakette Galatasaray'ın maçları var mı yani seçtiğimiz takımın? Kurulum esnasında büyük takımlardan sadece 1'ini mi seçtiriyor, yoksa hepsi mi oluyor, o kısmı tam anlamadım.

Size de sormuş olayım. @mr.chawick

Sezonluk süper dolu paketi alırsanız içinde Trendyol Süper Lig'de olduğu için herhangi bir takım seçmenize gerek yok tüm maçları izleyebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı