"Todo: 檔案說明" isimli program virüs mü?

Bugün görev yöneticisinde todo: 檔案說明 adlı bir program belirdi, program Armoury Crate'den geliyor.

Sanmıyorum, dosya açıklaması anlamına geliyor o yazı sanırım. Çevirilmemiş bir kısım olabilir.

Bugün görev yöneticisinde todo: 檔案說明 adlı bir program belirdi, program Armoury Crate'den geliyor.
Gördüğün todo: 檔案說明 programı Armoury Crate’in arka planda çalışan bir parçası. Çincesi ‘Dosya Açıklaması’ anlamına geliyor, yani Windows bunu dosya açıklaması olarak göstermiş. Zararlı değil, sistem veya donanım için normal bir işlem. Eğer istersen görev yöneticisinde veya başlangıçta devre dışı bırakabilirsin, ama bazı donanım kontrol özellikleri (fan, RGB vb.) çalışmayabilir.

Dijital imzalar bölümünü atar mısın? Büyük ihtimalle zararlı değil, dosya konumu Armoury crateyse sorun yok.

Peki bu uygulamadan bana değişiklik izni istedi ben de izin verdim bir şey olmaz değil mi?

Ve bu bazen çalışıyor her zaman değil ama şu an çalışmıyor.

@Gerald_Emo ben ASUS'un kendi sitesinden Armoury Crate, Steam'in sitesinden Steam, Epic Games'in sitesinden Epic Games, Google Play Games Beta'nın sitesinden de Google Play Games indirdim.

@EmirHene önceden baktığım zaman Armoury Crate yazıyordu ama ben bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı